Местния печат

„Вяра“

Абсурд! Арбитражният съд търси 165 лв. борч за вода от покойника Антон Благоев от Бели Искър

Арбитражен съд съди починалия Антон Атанасов Благоев от самоковското село Бели Искър за дължими сметки за вода. Цялото село говори за случая и не може да повярва в абсурдната ситуация. Това обаче се потвърждава от официално уведомление, изпратено до мъртвеца от арбитражен съд.

Пожар вилня на метри от  къщата на главната финансистка в община Благоевград Румяна Зъкова

Огнена стихия бушува на метри от къщата на главната финансистка в община Благоевград Румяна Зъкова. Мълния подпали огромен пожар край благоевградското село Рилци вчера през нощта и едва не изпепели къщите на хората.

13-те бика на Борис Дотин пак окупираха стадиона в Самораново

13 бика на селския стадион в дупнишкото село Самораново се разхождаха необезпокоявано, алармираха за пореден път читатели на в. „Вяра”, които изпратиха снимки със свободно пуснатите животни.

Евродепутатът Андрей Новаков похапна мед в Жеравна

Евродепутатът Андрей Новаков се разходи из Жеравна, видя репортер на „Вяра”. Той надълго и широко кръстосва уличките на селището, дори си купи бурканче с мед от възрастна жена. Мястото е сред любимите места за почивка на европарламентариста, който при всеки един възможен случай се отбива за почивка в Жеравна, казват негови приятели.

Районната съдийка от Гоце Делчев Магдалена Жбантова-Стефанова единствен кандидат за шефския пост на съда

Съдийката от Районен съд – Гоце Делчев Магдалена Жбантова-Стефанова единствена е подала кандидатура в конкурса за избор на нов административен ръководител на съда в Гоце Делчев, разкриха запознати. Съдия Стефанова е подала документите за участие в конкурса на Висшия съдебен съвет още през юли, като заедно с молбата си за кандидатстване е приложила още имотна декларация, автобиография, както и концепция за работата на Районния съд в Гоце Делчев, ако тя бъде избрана за негов административен ръководител.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене