Бащата на Коце Маца – Страхил, след обезщетението от 10 000 лв. от винпром „Старчево“ пие сутрешното си кафе в компанията на млади мацки

Бащата на бизнесмена от Петрич Коце Маца – Страхил, който неотдавна осъди винпром „Старчево“ на 10 000 лв. обезщетение, си пие във видимо добро настроение сутрешното си кафе в компанията на млади мацки. Това видя фотоокото на Топ Преса в заведение в идеалния център, след като Хаджиев-старши разпускаше на маса в компанията на компаньонките му. И на 80-годишна възраст таткото на известния петричанин е все така жизнен, въпреки слуховете за налегналите го здравословни проблеми.
Това, естествено, не е така, в което се убеди югозападният таблоид и му направи първите снимки, откакто той се радва на справедливото решение на РС – Петрич. Всъщност, сагата се проточи в съдебна зала около две години, през които бащата на Коцето водеше дела срещу некоректния платец – винпром „Старчево“. Чрез свидетели той успя да докаже на съдебния състав, че е предал на дъщерята на собственика на винпрома, който се намира в петричкото село Старчево, тонаж от грозде, сорт „Широка Мелнишка лоза“, на стойност 10 000 лв. Съдът в Петрич уважи иска му и наложи наказателно решение за обезпечаване на дължимата сума на известния петричанин.
Видимо доволен от това, той разпускаше с охота сред прелестни млади жени в заведението в топ центъра на Петрич и по всичко му личеше, че се е отървал от неотдавнашните си болежки.
Всъщност, бай Страхил, както е познат за приятелите си, каза, че от доста време не се е чувствал така, както към момента на заснемането му, и то в компанията на млади и чаровни петричанки.
Топ Преса му желае да е все така жизнен и на 80 години и да радва петричани с присъствието си, защото е ценен източник, от който местните трябва да се съобразяват с историите, с които той е познат и може да разказва с часове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене