НФСБ и останалите патриотични организации имат за цел да намалят влиянието на ДПС в Пиринския край

Патриотичен съюз

Патриотичният съюз, сформиран около НФСБ, откри в неделя офис на своя предизборен щаб за евроизборите в центъра на Благоевград. Той се намира на ул. „Арсений Костенцев” 11.

Начело на щаба е лидерът на „Национален идеал за единство” Борис Ячев.

На пресконференция Ячев заяви, че процесът по реалното обединение между двете формации върви с пълна сила. След 20 март ще бъде обявена и официално листата на НФСБ за изборите.

Специално в Пирнския край НФСБ и останалите патриотични организации имат за цел да намалят влиянието на ДПС в региона, която е техен основен опонент.

„Тук ДПС „преяде“ с власт, държи се като първа политическа сила. Прави назначения и чистки не само политически, но и с етнически характер.

Тази партия държи електората си в подчинение чрез икономически лостове. Затова ще работим здраво в районите със смесено население. Смятам, че ще успеем да привлечем българите мюсюлмани за каузата „анти ДПС“, защото избирателите й губят доверие в нея. Тя не защитава техните интереси“, каза още Борис Ячев.

На пресконференцията бяха още Костадин Лазаров – областен координатор на НФСБ, Георги Тренчев – зам.-председател на НИЕ,  и Радой Димков от НФСБ.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене