Вяра Церовска, кмет на община Перник: Желая на хората, които живеят в първия саниран блок, да са доволни от това, което „Престиж Бизнес“ ще изпълни за тях!

Георги Шапков, управител на „Престиж Бизнес“: С нашия професионален опит ще докажем на община Перник, че действително са избрали верния партньор!

13814637_10205788755270393_1382403609_n (1)За пореден път се доказва, че в на­шата „мила“ Бълга­рия всичко е плод на спекулации, на непроверени факти, на поръчкови статии. Отрицателното мнение на хората ври и кипи в пълна сила в 99% от случаите. Тук-там някой чул-недочул някоя простотия и „хоп“, всички на пангара. Да, ама не!

Кой ли не се опита да уро­ни престижа на изключи­телната фирма „Престиж Бизнес“. Изключителен про­фесионализъм, който тръш­ва платените спекулации с цел уронване на престижа, е поредното доказателство, че да бъдеш коректен в тази държава е достойно и пече­лившо. Тръгваме за Перник. Какво да видим!? Жителите се радват на чисто нов са­ниран блок – невероятно изпълнение. А тепърва се за­почва. Предстои втори, тре­ти … и т. н. Стигаме до Видин – там току-що започваме и очакваме резултатите да са на първокачествено ниво. Няма и как да бъде другоя­че, при положение, че гово­рим за достойния партньор „Престиж Бизнес“. Нима опи­тът, който фирмата притежа­ва, не е достатъчен!? Дали има някой, който се е оп­лакал от работата на фир­мата!? Е, ако не знаете, ние ще Ви кажем – въпросът е риторичен – такива „исто­рии“ няма, няма и да има! Не защото си говорим ей така си, а защото следим ра­ботата на всички. А въпросът със са­ни­ра­нето е на­бо­лял. Хи­ляди се бутат и накрая този с паричките пече­ли, а не трябва. Трябва да се гледа професио­нализма. Професиона­лизма, който малцина притежават, а „Престиж Бизнес“ го има в изоби­лие. Изобилие от вода, която не спира и няма да спре да тече. Факти­те са си факти, спекула­цията и пошлостта са си гнусни и никого не може да го отрече. Или поне този, който е без очилата на „милата ни България“.

Благоевградският бизнес трябва да разбе­ре, че може само да загуби, ако продължава с наглите си и пошли атаки срещу про­фесионализма и отдадената работа на „Престиж Бизнес“.

Вяра Церовска, кмет на об­щина Перник: – В рамките на 100 календарни дни трябва да получим този блок сани­ран, променен, с нови усло­вия за живот. Надявам се всички да бъдем пак тук и да направим приемането на този блок. Надявам се това, което ще изпълним тук да покаже на всички намере­нията, с които започна тази национална кампания. Близ­ко до всеки и за всеки един гражданин така, както ние сме обещали. Радвам се, че сме тук. Желая на хората, които живеят в този блок, да са доволни от това, което фирмата ще изпълни за тях.

шапковГеорги Шапков, управител на „Престиж Бизнес“: – Това действително е първият за Перник блок, който ще се санира. За нашия професи­онален опит смея да кажа, че това за нас е 34-я блок, който санираме на терито­рията на нашата страна. Така че ние с нашия професиона­лен опит ще се докажем и ще докажем на община Перник, че действително са избрали верния партньор. Благодаря и да имат съсобственици да имат търпе­ние. Ние ще изпълним със срок да­дения обект.

бабаКръстанка Павлова, жи­тел в блока: – Много съм щастлива, че съм дожи­вяла до този момент. И аз да видя нещо хубаво. Сама живея. Синовете ми – всеки си има семейство и си е хванал кой накъде се е уредил. Въз­можностите ми са малки. Нямам подобрения в апар­тамента. Много съм щастли­ва, че ще видя нещо хубаво на стари години.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене