ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ТОП ПРЕСА! Кой е новият спонсор на „Пирин“(Гоце Делчев)

Името му е Иван Арнаудов и именно той е тайнственият благодетел, за когото първа нашата медия писа преди време, че желае да поеме тима

До днес името му се пазеше в тайна, но след финализирането на преговорите между него и община Гоце Делчев, то бе разкрито. Бизнесменът ще бъде представен официално пред широката общественост веднага след приятелската среща на гоцеделчевския отбор срещу „Беласица“. Според наши източници двубоят, който трябваше да се играе под домакинството на „комитите“ е бил договорен да бъде преместен именно под настояването на новия благодетел на клуба от любимия му Гоце Делчев. Бизнесменът, който живее в София, където е основата на дейността му неведнъж е бил виждан на мачове на гоцеделчевския отбор. Според наши източници двубоят, който трябваше да се играе под домакинството на „комитите“ е бил договорен да бъде преместен именно под настояването на новия благодетел на клуба в любимия му Гоце Делчев. Бизнесменът, който живее в София, където е основата на дейността му неведнъж е бил виждан на мачове на „Пирин“.

Пак според информация около новата власт при неврокопчани може да бъдат очакванимоще интересни новини. Една от тях е свързана с със селекцията на отбора за идната шампионатна година. Иван Арнаудов е коментирал вече със спортно-техническия щаб какво може да се направи, за да бъде отборът по-конкурентен и да може да обърне по-смело поглед към завръщане в професионалния футбол, откъдето бе изваден през лятото на 2014. Вече има разработена програма за погасяване на висящите като воденичен камък задължения към НАП, които се оказаха повод за пращането на „Пирин“ във „В“ групи. Те възлизат на 200 хил. лв., след като през предните години бяха натрупани лихви върху онези 134 хил. лв., които преди близо 3 години БФС взе предвид, за да аргументира забраната си неврокопчани да играят във второто ниво на футбола ни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене