Mezze – оазис за българите в Гърция

Кое е мястото, което съчетава най-добре българското гостоприемство и традиционната гръцка кухня?
Таверна Mezze в курорта Неа Перамос бързо се превърна в любима дестинация за всички българи, избрали гръцкото море за лятната си почивка.
Сред честите звездни посетители на заведението са и актьорите Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева, водещият Иван Христов и съпругата му Ирина Тренчева, Нона Йотова и Богомил Бонев.
Същински оазис на няколкостотин километра от София, Неа Перамос бързо измести ръкавите на Халкидики като топ дестинация за българските туристи.
Курортът е разположен в една от най-девствените и красиви части на Гърция. Всеки, който го е посетил неизбежно прави сравнение с красивите брегове на италианска Тоскана, заради многобройните лозя, разположени в околността.
До курорта се намира и един от малкото останали в Гърция плажове, наградени със син флаг за чистота на водата. В самото сърце на Неа Перамос пък се намира и перлата на гръцкия оазис – таверна Mezze. Собственост на българин, в нея ще ви посрещнат като близки приятели, а обслужването ще ви накара да забравите, че се намирате в чужда държава.
Ресторантът предлага както традиционна гръцка кухня, така и многообразие от пасти и местни ястия. Тематичните вечери, организирани от таверната в края на седмицата, са неповторимо забавление не само за стомаха, но и за духа.
Всичко това, обилно полято с местно вино от близките лозя, чиито вкус наподобява амброзията на олимпийските богове. Настроението, с което ще си тръгнете от таверна Mezze ще ви накара да започнете плановете за връщане в нея още по пътя към хотела ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене