Кметът Камбитов: Kнигата „Инвестиции и региони” ще е нашата визитна картичка

Изданието ще ни помогне да популяризираме конкретни проекти в нашите общини, каза Атанас Камбитов.

Създаването на книга „Инвестиции и региони” е поредна, много полезна, инициатива на Портала на българските общини Kmeta.bg. Изданието ще ни помогне да популяризираме конкретни проекти в нашите общини, които представляват интерес за съответните инвеститори в страната или чужбина.

Това коментира кметът на Благоевград Атанас Камбитов по отношение на книгата „Инвестиции и региони”, която се подготвя заедно с Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българска агенция за инвестиции. Основната ѝ цел е да привлече вниманието на бизнеса върху възможностите за инвестиции в българските общини и региони.

„Тя ще бъде нашата визитна картичка по отношение на инвестиции, от които имаме нужда. Ще представим и условията, които осигуряваме в подкрепа на успешното развитие на съответния бизнес. Тази книга ще ни помогне да дадем актуална информация за инвестиционната среда и възможностите във всяка община. Всеки от нас, кметовете, трябва да насърчи този проект, защото по този начин, на практика, насърчаваме инвестициите в съответната община”, подчерта Атанас Камбитов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене