„Пирин“(Благоевград) загуби от Ксанти

„Орлетата“ претърпяха поражение с 1:0 в поредния си приятелски мач от подготовката

Срещата се състоя на стадион „Раковски“ в София и предложи доста интересни положения на зрителите, дошли да гледат срещата. Двата тима изнесоха стойностен двубой, в който ръководенето срещата имаше повече от международен хараактер, след като ръководството му възложено на трима от 38-те рефери от Азербайджан, намиращи се на подготвителен лагер в Банско.

За „орлетата“ пък това бе втора поредна проверка на този стадион срещу гръцки отбор, след като в неделя победиха „Платаниас“ с 2:1.

Неприятен сблъсък с противников футболист след само 5 мин. игра бе изваден от терена Стилян Николов, който получи неприятна аркада и бе заменен от Тодор Траянов.

Единственото попадение в мача реализира Адриан Лусеро в 42-ата минута. За Пирин най-чистото положение пропусна Владислав Златинов в 25-ата минута, когато сам срещу вратаря от малък ъгъл не успя да се разпише.
Заради контузии за „орлетата“ не играха Станислав Костов и Тони Костадинов. В 5-ата минута пък Стилян Николов получи аркада. Последната контрола за „Пирин“ е в събота с „Витоша“ (Бистрица) от 19.00 часа, когато ще бъде официалното представяне на отбора за новия сезон. Преди това, ден по-рано, ще бъдат представени новите попълнения, както и новата екипировка на отбора в известен благоевградски мол

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене