Мариян Ловков се завърна в „Пирин“(Гоце Делчев), още двама стартираха тренировки

Халфът отново облече екипа на неврокопчани след едногодишно отсъствие

Точно по това време младият футболист, който е рожба на ДЮШ на неврокопчани напусна отбора напълно изненадващо. Тогава бе обявено, че той иска да бъде по-близо до София и да се явява на изпити, заради което се присъедини към „Германея“(Сапарева баня). Оказа се обаче, че той е напуснал като знак на протест срещу някои решения на треньорския щаб. След няколко мача в тогавашния си нов отбор обаче, той напусна със скандал тима от балнеокурорта, след като се сдърпа със свой съиграчи заедно с още две момчета. В крайна сметка неврокопчанина и подкрепилите го се оказаха в ролята на главни виновници за разигралите се сцени, те бяха изгонени, докато техните опоненти бяха изкарани чисти като девици. Макар че се оказа по-късно точно обратното Мариян Ловков и двамата му съекипници не бяха върнати в „Германея“.

През зимната пауза гоцеделчевският юноша заедно  друг играч, продукт на школата в отбора от южния град – Димитър Мавродиев, се присъединиха към „Рилски спортист“. Там двамата бяха приети отлично и играха в почти всички срещи на отбора, наричан от някои: „1300 години България“ заради високата възраст на играчите в него. Те без усилия могат да съберат толкова лета, колкото нашата родина, а двамата гоцеделчевци бяха сред най-младите

Радослав Джамджиев се завърна в "Пирин"(Гоце Делчев) напук на слуховете за напускане

Радослав Джамджиев се завърна в „Пирин“(Гоце Делчев) напук на слуховете за напускане

в състава. докато Димитър Мавродиев остана в Самоков, то Мариян Ловков се завърна у дома и ще направи повторен дебют за „Пирин“ в четвъртък когато е контролата с „Вихрен“ в Сандански.

атанас спириев

Атанас Спириев и този сезон ще играе за „Пирин“(Гоце Делчев)

Заедно с него тренират вече Атанас Спириев и Радослав Джамджиев, за които ръководството обяви, че започват с отбора, напук на слуховете за отказ от отбора. Тогава от управата казаха, че те са уведомили за закъснението си, което бе по лични причини, но тоа не попречи да се появи всякакъв тип друга информация. Двамата обаче оправдаха доверието на клубните шефове и опровергаха скептиците, след като се завърнаха на Градския стадион в Гоце  Делчев и тренират наравно с останалите. Дуетът се очаква да дебютира в първата за отбора контрола срещу „Вихрен“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене