Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Съпругата на ОбС шефа на Бобов дол Огнян Зарев – Гергана, пътешественик №1 в миньорския град, трупа телефонни разговори с кумашинката Десислава на гърба на общината

Съпругата на ОбС шефа в Бобов дол Огнян Зарев – Гергана Зарева, има най-богатия албум от екскурзии по света във фейсбук, който я превръща в пътешественик №1 на Бобов дол. В най-голямата социална мрежа тя е афиширала безброй екскурзии по планетата. Представя се в различни пози на различни екзотични кътчета. На повечето от кадрите до нея се кипри приятелката й Луиза Добринова – бизнес партньор №1 на Огнян Зарев, преди да го изхвърли Ковачки от шефския пост на „Въгледобив”.

22-годишна самотна майка хваща волана на такси, за да запази жилището си от банка

22-годишната Любомира Стоянова от Благоевград хваща волана на такси, за да запази къщата си. Тя нашумя печално с банковата си драма, която всеки момент може да я прати на улицата. Младата жена е готова да работи на 2-3 места, стига да запази жилището си. Тя и 16-годишният и брат Марио може да се окажат край боклукчийските кофи заради дългове на починалия й  баща. Той работел като шофьор на линейка и такси, починал на 43 г. След смъртта му Любомира разбира, че имал кредити, които наследила.

Девойка Кюстендилска пролет 2014 Милена Мирева грабна 1500 лв., джудистка и гимнастичка адашки й станаха подгласнички

17-годишната лекоатлетка Милена Мирева стана Девойка Кюстендилска пролет 2014 и грабна 1500 лв. парична награда от община Кюстендил. 3-часовият конкурс на пл. „Велбъжд” бе белязан с лазери и светлинни ефекти, публиката бе хилядна.

Галина Асенова напуска Общинския съвет в Перник и БСП: Прагът ми на погнуса от ръководството на партията преля, ще бъда коректив на местните управници

Една от най-активните съветнички в Общинския съвет в Перник Галина Асенова напуска минипарламента и БСП. Това обяви самата тя с писмо до медиите. В него е изразила разочарованието си от политиката и от меркантилността сред съветниците.

Лидерът на БСП в Перник Ненко Темелков: Не очаквам други оставки след напускането на Галина Асенова, имаме достатъчно подготвени кадри

“Не очаквам никакви други оставки след напускането на Галина Асеновa. Това не е удар по БСП, защото ние имаме достатъчно подготвени кадри. Следващият в листата ни, който влиза в Общинския съвет на мястото на Галина Асенова, е Кирил Мирчев. Той е инженер, управител на “Монтажи” ЕАД – София.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене