СКАНДАЛ!!! Мистър „Сделка или не“ с нова изгора и пред развод?

Тв водещият Румен Луканов, който стана бизнесмен има авантюра със служителка в магазина му за вино, което е причина да се заговори за развод

За това свидетелства „Уикенд“, след като през седмицата Румен Луканов уловен от фотообектива с новото си гадже, а снимките обиколиха де що има медии. Това обаче не трогва звездата, която хич не се притеснява от новата си връзка.

За да не бъде прекалено явно, а и все пак с желание да запази приличие, тъй като е семеен човек, а в заведението и магазините му за вино и в неговата сладкарница го виждат много хора и всички го познават, той все пак се отделя в офиса си на бул. „Стамболийски“, недалеч от мола. Това обаче не попречи да бъде заловен от смартфоните на случайни минувачи да гушка русокоса дама. Според информацията въпросната тайнствена се нарича Ралица.

Според информирани светски персони тя била известна винарка и сомелиерка, която е родена в България, но открай време се подвизавала в Италия, където върти бизнес. В родината си тя се връща заради нежните й чусвтва със звездата. На всичкото отгоре, източници с претенции за достоверност Ралица е съдружничка на Румен Луканов в бизнеса му с вина. В последните няколко месеца Мистър „Сделка или не““ отвори два магазина за квалитетни напитки в центъра на София, а бизнесът му явно върви, защото само преди седмица бе заснет да шофира и нова кола.

„Жена му Ива е бясна. Изнесла се е от дома им. Този път май нещата отиват към развод. Самият Луканов яростно отрича, че ралица му е любовница. „С Ралица сме просто колеги, държим се неформално“, казва Румбата, но думите му не хващат дикиш.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене