Местния печат

„Вяра“

Гастарбайтерът Славчо стреля с газов пистолет на ергенско парти, подлуди съседите на ул. „Крушево” в Благоевград

Ергенско парти със стрелба подлуди живеещите на ул. „Крушево” в Благоевград. Екшънът завърши с арест на 22-годишния младоженец Славчо М. и неговия приятел Васил, които гърмяха като луди с газов пистолет и стреснаха комшиите. В къща на първия етаж цяла нощ мъжка компания празнувала годеж и имало ергенско парти, разкриха съседи. Те обясниха, че Славчо и Мария стягали сватба през уикенда и не били на себе си от вълнение.

Лидерът на БСП – Банско, К. Дурчов стана брокер, отдава под наем вили в Гърция

Лидерът на БСП в Банско и бивш зам. областен управител на Благоевград Костадин Дурчов стана брокер.

Кметът Георгиев прави гробището в Самоков по американски образец, хората скочиха: Забранява кръстовете, трябва да махаме огради за по 2 бона, ще го съдим

Кметът Владимир Георгиев премахва огражденията по гробните места в Самоков и ще преобразува гробищния парк по американски стандарт. Идеята на кмета раздели самоковци на две. Някои смятат, че е стилна, а други са решени да се съдят с кмета за имуществени и морални щети.

Община Дупница взима чрез НАП две сгради на бившето „Дупница Табак” за 1,2 млн. лв., кмеът Чимев: Продаваме я

Община Дупница ще придобие собствеността върху сгради на фалиралото предприятие „Дупница Табак” (бившата „Тютюнева промишленост”) вместо вземане от 1,2 млн. лв., обяви кметът Методи Чимев на пресконференция. Процедурата за възлагане е в ход, а освен това от българо-немска фирма са заявили инвеститорски интерес към сградите, в които смятат да произвеждат бяла техника.

Кметът Камбитов тегли близо 2 млн. лв. за  LED осветление в Багоевград, заяви: Губим 90 млн. лв. без ВиК асоциацията

Общинските съветници в Благоевград приеха предложението на общинската администрация за поемане на дългосрочен дълг за рефинансиране на съществуващо краткосрочно задължение, поето през 2015 г. Дългът засяга изпълнение на проект „Изграждане на LED  осветление на територията на община Благоевград – 1-ви етап” на стойност 1 800 000 лева.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене