Местния печат

„Вяра“

Бившият общински съветник В. Жишкин и енергобосът на Сапарева баня К. Зарев оставиха курорта без площад, вдигат хотел пред общината

Бившият общински съветник в Сапарева баня Валентин Жишкин и ексдиректорът на „Енергоремонт” Кирил Зарев вдигат хотел с офиси на партера.

10 бунтари съветници от Сандански разтурят ВиК асоциацията

10 общински съветници от Сандански събраха колегите си на извънредна сесия на 13 юли, на която ще се обсъжда излизането на общината от ВиК асоциацията. Бунтарите са Георги Батев от „Движение 21”, Явор Аргиров, Кирил Ханджийски и Звездан Гацев от БЗНС „Ал. Стамболийски”, Андон Ризов от БСП, Живко Иванов от НФСБ, Николай Шаламандов, Георги Панчев, Панчо Панчев и Светослав Иванов от ВМРО.

Главният прокурор поиска имунитета на Бат’ Сали, депутатът от ДПС не спрял за проверка на КАТ и заплашвал полицаи

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска в четвъртък депутатския имунитет на Александър Методиев от ДПС, известен като Бат’ Сали. Причина са два случая от 1 май т.г., когато депутатът първо извършил неправилно изпреварване, подминавайки пътен полицай, който се опитал да го спре, а след това се върнал на мястото, за да заплашва униформените, които съставили акт на пътник в бус, возещ ромския футболен отбор на Самоков.

50 гастарбайтери акостираха за лятото в Дупница, готвачът В. Туйов: Няма да се връщам в Италия, започвам бизнес

50 гастарбайтери акостираха за лятото в Дупница след 22-часово пътуване от Монца, Италия. Над 20 000 дупничани се изнесоха да работят на Ботуша през последните 20 години. В Италия вече има втора Дупница, обявиха пристигащите. Сред тях беше прочутият майстор на черпака Васко Туйов.

Кметът на Перник Вяра Церовска удари в 10-ката социалистите: Къде потънаха 4 млн. лв. на посмешището „Кракра”, през пластмасовото пардесю прозира слънцето

Кметът на община Перник Вяра Церовска разказа играта на червените общински съветници начело с Ненко Темелков на сесия вчера. Повод за удара беше червена декларация, в която съветниците от Столетницата се опитаха да повдигнат въпроса колко струва пребиваването на Церовска и екипа й в Брюксел и последвалия скандал в самолета.

С. Кадийски, М. Тодорова и Г. Тодоров сготвиха 10 казана курбан в Дупница, пръв помощник беше месарският бос Тричката

10 казана овчи, пилешки и бобен курбан сготвиха за над 200 дупничани готвачите на Стоян Кадийски – Антонио, Магда Тодорова, Георги Тодоров за празника Света Неделя. Приготовленията започнаха преди два дни, а пръв помощник на бай Стоян Кадийски беше месарският бос от село Цървище Иван Тричков-Тричката. За него участието в приготвянето на свещената манджа е 30-годишна традиция.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене