Депутатът от БСП Кристиан Вигенин уважи празника Рамазан Байрам в Дебрен

Народният представител от БСП Кристиан Вигенин, който е избран от Благоевградски многомандатен район, за пореден път показа уважение и съпричастност към всички празници в областта.

Вигенин бе специалният гост на втория ден от празника Рамазан Байрам в гърменското село Дебрен по покана на кмета на селото Тюркян Ходжова. Гости на празника в Дебрен бяха и членове на общинското ръководство на БСП в Гърмен, начело с младия им лидер Янка Топалова.

Кристиан Вигенин поздрави жителите на селото, което е едно от най-големите в община Гърмен, за празника Рамазан Байрам и стана свидетел и участник във всенародното веселие, което се заформи на големия дебренски площад.

Младо и старо ви дълги и многокатови хора под звуците на известния оркестър „Импулси”, на който солистка е прекрасната млада певица Илиана Кръстева, която е член на МБСП-Гоце Делчев.

”Благодаря на кмета Тюркян Ходжова за поканата и за възможността да споделя този светъл за мюсюлманите празник с жителите на селото“, заяви, впечатлен от тържествата в Дебрен, депутатът Кристиан Вигенин.

Вторият ден на празника Рамазан Байрам в Дебрен бе белязан вчера с богата програма и различни спортни състезания като футболен турнир, щафетни игри, дърпане на въжета и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене