Местния печат

„Вяра“

Джигит засече аудито на ексшефа на полицията в Благоевград Хр. Разсолков край Разлог

Ексдиректорът на ОД на МВР в Благоевград и настоящ полицейски шеф в Пловдив Христо Разсолков катастрофира с личния си автомобил Ауди 6 между разложките села Баня и Драглище около 18 часа в понеделник вечерта.

Пак ще се срещнем след 30 години: Кукловод №1 на Благоевград В. Георгиева и М. Велчева събраха на купон съучениците си, от Сирия долетя д-р К. Витанова

Уредничката на кукления театър в Благоевград Валентина Георгиева и служителката от „Социално подпомагане“ в града Мими Велчева събраха след близо 30 години раздяла съучениците си от бившето Първо ОУ „Кирил и Методий”. Купонът, организиран от двете дами, мина под мотото „Отново на 15”

Илиян Хаджийски уреди 9 200 лв. от общината за ФК „Велбъжд” и напусна, ГЕРБ старейшина №1 Васил Русаков става управител

Васил Русаков е новият управител на ФК „Велбъжд“ в Кюстендил. Общинският съветник от Коалиция „Кюстендил“ от квотата на ГЕРБ поема клуба, след като предшественикът му Илиян Хаджийски подаде оставка.

Паликарски осъди собственика на магазин „Космос” в Дупница за неплатен наем, търговецът Олег Георгиев дължи 9 000 лв. за 72 кв.м

Църковното настоятелство на катедралния храм „Св. Георги Победоносец” – Дупница, осъди „БОЛИВА” ЕООД за неплатен наем на магазин за дрехи „Космос”, съобщават от Районния съд в града.

Прокуратурата в Дупница нищи опита за самозапалване и побоя на 39-годишната Ралица Радева от Самораново

Районната прокуратура в Дупница нищи опита за самозапалване на 39-годишната Ралица Радева от с. Самораново, която във вторник се бе заляла с бензин пред управлението на полицията в града с намерение да драсне клечката. „Днес в прокуратурата е постъпила докладна записка от полицията и в най-кратък срок, до дни, ще се произнесем по случая”, каза говорителят на държавното обвинение в Дупница Емил Павлов.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене