Грандиозен шуробаджанашки скандал в Областна управа Благоевград! ПЪРВО В ТОП ПРЕСА!

Главният секретар на Областна управа Благоевград Диана Атанасова принудена да напусне?!

Главният секретар на Областната управа в Благоевград, Диана Атанасова неочаквано подаде молба за напускане. 43-годишната Атанасова, която е магистър по специалността „Право“ от ЮЗУ, е взела решението да се раздели с престижното работно място.

Atanasova Каква е обаче истината за това нейно решение, научи единствено Топ Преса от отлично осведомени източници от областта. Както винаги ние първи споделяме с читателите си скандалните разкрития.

Диана Атанасова работи в Областна администрация от ноември 2009 г. и за изминалите 7 г. смени 5-има областни управители. Атанасова бе назначена след конкурс по времето на Валери Смиленов, после бе дясна ръка на Костадин Хаджигаев, изнесе на плещите си цялата атака на протестиращите, срещу назначението на Муса Палев, който в първите дни не идваше на работа и се налагаше тя да приема протестъри, журналисти и посетители. Остана на поста си по времето на Димитър Димитров.

Каква е причината за оставката?

Настоящия областен управител Бисер Михайлов, назначил гаджето на сина си при Диана Атанасова. Подчинената на Атанасова, обаче се чувствала много вътрешна и закъснявала за работа, била много мързелива. Когато и направила забележка, тя тичала при бъдещия си свекър или се обаждала на гаджето си. След редовен тормоз, Главният секретар на областна управа била принудена да напусне.

Бисер Михайлов споделил на Атанасова на четири очи, че не може да избира между нея и семейството, казал че естествено семейството му било по важно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене