Една световна легенда умира бавно, забравена от близки и приятели!

За това свидетелстват световните медии, които разкриха, че великата Шер е изпаднала в незавидно положение

Според тях 70-годишната кралица на поп музиката бавно гасне, след като нейните органи угасват един след друг. Трагедията й става още по сериозна, след като става ясно, че семейството й е обърнало гръб, децата й от години не й говорят, тя е изпаднала в тотална изолация.

Нейната болест се дължи на опасен вирус, с който невероятната певица се заразила още през 80-те години. Вирусът „Епстейн- Бар” е вид херпес, който предизвиква отказване на органите и води до смърт и именно той е в основата на влошаващото се здраве на изпълнителката. За неговото лечение не помогнали и купищата пари, които е вложила и днес тя е в изключително окаяно здравословно състояние.

Като се прибавят и неудачните инвестиции, които направила певицата през годините, както и спадовете й в кариерата, милиардерката в миналото е останала почти без средства. В добавка, както пишат американските медии, Шер от години е в лоши отношения с двете си деца и с двамата си бивши съпрузи. С изключение на неколцината си верни приятели, тя почти няма към кого да се обърне за помощ. Затова и се е оттеглила от обществото

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене