ХОРОСКОП ЗА 3 ЮЛИ

ОВЕН

Неделя е мно­го под­хо­дящ ден за из­пъл­не­ние на де­ло­ви за­да­чи с фи­нан­сов или ад­ми­нис­т­ра­ти­вен про­и­з­ход. Де­нят ид­ва с про­мя­на на об­с­то­я­тел­с­т­ва­та око­ло Ов­ни­те и ако съ­у­ме­е­те да се въз­пол­з­ва­те от тях, ще има­те един дос­та ус­пе­шен и бла­гоп­ри­я­тен ден. При ня­кои от же­ни­те има неп­ри­я­т­нос­ти от лю­бо­вен ас­пект – изос­та­вя­не на пар­т­ньо­ра.

ТЕЛЕЦ

По­доб­ре­но е по­ло­же­ни­е­то при вас, де­нят е ха­рак­те­рен с но­вос­ти в до­маш­ния ви и об­щес­т­вен жи­вот. Важ­ни са кон­так­ти­те ви днес и ви пред­с­тои дос­та съв­мес­т­на ра­бо­та. Де­нят ще се ока­же по­ле­зен и пол­зот­во­рен, ако се ак­ти­ви­зи­ра­те за спра­вя­не. Съ­щес­т­ву­ва ня­как­во без­по­койс­т­во от про­фе­си­о­на­лен ха­рак­тер.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е свър­за­на с неп­ри­я­т­нос­ти за Близ­на­ци­те и то­ва за­ся­га най-ве­че же­ни­те. Съ­щес­т­ву­ват дос­та труд­нос­ти око­ло вас, с ко­и­то е мно­го ве­ро­я­т­но днес да не се спра­ви­те. За­ся­гат биз­не­са, фи­нан­си­те, до­ма и об­щес­т­ве­ния ви жи­вот. То­зи ден ще бъ­де из­пи­та­те­лен и мно­го за­ви­си от вас са­ми­те как точ­но ще про­те­че.

РАК

За вас неделя е с не­доб­ра ха­рак­те­рис­ти­ка, но бих­те мог­ли да ели­ми­ни­ра­те ня­кои неп­ри­я­т­нос­ти, сти­га да ре­а­ги­ра­те адек­ват­но в об­с­та­нов­ка­та. По­зо­ва­вай­те се по­ве­че на ин­ту­и­ци­я­та си и бих­те мог­ли да из­бег­не­те ня­кои греш­ки, към ко­и­то сте пред­раз­по­ло­же­ни в то­зи ден. По про­фе­си­о­нал­на ли­ния очак­вай­те про­ме­ни.

ЛЪВ

При Лъ­во­ве­те неделя ид­ва с ня­кои тран­с­фор­ма­ции, ко­и­то по-спе­ци­а­л­но за­ся­гат пред­с­та­ви­тел­ки­те на зна­ка. Де­нят е бла­гоп­ри­я­тен, ако раз­чи­та­те на се­бе си и близ­ки при­я­тел­ки. Има при­тес­не­ния и без­по­койс­т­ва от слу­же­бен и биз­нес­ ха­рак­тер, но ще се спра­ви­те.

ДЕВА

Мно­зи­на от вас от­бяг­ват съ­ве­ти­те от род­ни­ни или от близ­ки в до­ма, но то­ва е пре­неб­ре­же­ние, за ко­е­то си­гур­но ще съ­жа­ля­ва­те. Об­мис­ле­те ги на спо­койс­т­вие и взе­ме­те оно­ва, ко­е­то мо­же­те да пол­з­ва­те – те дейс­т­ви­тел­но са цен­ни. По­ве­че­то от вас имат го­лям шанс да осъ­щес­т­вя­ват своя идея или да по­лу­чат под­к­ре­па­та.

ВЕЗНИ

При­тес­не­ни сте днес и по вся­ка ве­ро­я­т­ност то­ва ви със­то­я­ние е свър­за­но със служ­ба­та. Не би­ва пред­ва­ри­тел­но да смя­та­те, че де­ла­та ви вър­вят на про­вал, а прос­то тряб­ва да из­ча­ка­те раз­ви­ти­е­то на съ­би­ти­я­та. Де­нят е бла­гоп­ри­я­тен за фи­нан­со­ви де­ла и ня­ма да ви лип­с­ва къс­мет, но той ще се про­я­ви в пос­лед­ния мо­мент.

СКОРПИОН

За­га­дъч­ни са днес Скор­пи­о­ни­те и то­ва се дъл­жи пре­ди всич­ко на ин­ту­и­ци­я­та ви, с ко­я­то до­ла­вя­те пред­с­то­я­щи­те про­ме­ни в служ­ба­та си. Неделя е твър­де по­ка­за­тел­на и вие тряб­ва да за­бе­ляз­ва­те оно­ва, ко­е­то се случ­ва око­ло вас, не­за­ви­си­мо да­ли ста­ва въп­рос за пре­ки кон­так­ти, или за си­ту­а­ци­я­та, в ко­я­то при­със­т­ва­те.

СТРЕЛЕЦ

Де­нят е твър­де удо­бен за кон­так­ти, ко­и­то за ня­кои от вас ще бъ­дат не­о­чак­ва­но доб­ри. Пер­с­пек­тив­на е неделя за ва­ше­то про­фе­си­о­нал­но раз­ви­тие. У мно­зи­на се за­бе­ляз­ва апа­тия и не­до­ве­рие, но ако ги пре­въз­мог­не­те, има­те шанс за доб­ри пос­ти­же­ния. Ще ви бъ­де пред­ло­же­на вза­и­м­на дей­ност, не се ко­ле­бай­те, де­ло­то е с доб­ра пер­с­пек­ти­ва.

КОЗИРОГ

Мно­го от Ко­зи­ро­зи­те днес не се чув­с­т­ват в най-доб­ра фи­зи­чес­ка фор­ма и ще се опи­тат да си­му­ли­рат ня­ка­къв вид дей­ност. Но то­ва не во­ди до ус­пех. Про­ти­во­по­каз­но е съ­що та­ка и при­бър­з­ва­не­то и ще ви сблъс­ка с проб­ле­ми. Де­нят е до­бър за про­веж­да­не на кон­так­ти, но не би­ва да се пре­до­ве­ря­ва­те на хо­ра­та, с ко­и­то ще се срещ­не­те.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­ле­и­те ще имат ед­на прек­рас­на неделя и са­мо си въ­о­б­ра­зя­ват, че ще се сблъс­кат с про­фе­си­о­нал­ни проб­ле­ми. Та­ки­ва дейс­т­ви­тел­но има в служ­ба­та ви, но те са ця­лос­т­ни и не ви за­ся­гат лич­но. Въп­ре­ки нап­ре­же­ни­е­то не тряб­ва да се при­тес­ня­ва­те за про­фе­си­о­нал­на­та си ста­бил­ност. Ще по­лу­чи­те под­к­ре­па от вли­я­тел­на же­на.

РИБИ

Днес ва­ша­та наг­ла­са е по­ве­че арис­ток­ра­тич­на и ар­тис­тич­на, от­кол­ко­то дейс­т­ве­на ка­то про­фе­си­о­нал­ност. Пос­лед­на­та не ви лип­с­ва, но ще се на­ло­жи да из­жи­ве­е­те ня­кои неп­ри­я­т­ни мо­мен­ти, свър­за­ни с пред­с­то­я­щи про­ме­ни. За дру­ги от Ри­би неделя е спо­ко­ен ден и пред­ла­га въз­мож­нос­ти за пъ­ту­ва­не или за фи­нан­со­ви при­до­бив­ки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене