Скандално известния Борис Иванов-Бобата от Разлог дерибейства в гората, не спира на автопатрул

Скандално известния Борис Иванов-Бобата от Разлог дерибейства в гората, не спира на автопатрул, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Според източник на Pirinsko.com скандално известният Борис Иванов-Бобата, който е системен нарушител в горските масиви край Разлог, не спира на стоп палка на полицейски патрул при съвместна полицейска акция широкообхватен контрол на територията на гр. Банско и гр.Разлог – за времето 28.06 – 29.06.2016г.

Бобата се движел с черен джип „Мицубиши Шогун“ по Път II-19, км 29-бензиностанция “Шел” (местност 5-ти кимолетър), където не се подчинява на полицейско разпореждане и с бясна скорост успява да избяга на полицейския автопатрул. Полицията посещава дома на Бобата, където той е открит и му е написан акт за не спазване на полицейско разпореждане, което най-вероятно ще го лиши 6 месеца да управлява МПС.

Под сурдинка в Разлог се коментира, че горски служители подали сигнал на полицията, че Борис Иванов превозва дървен материал с джипа. Това е порочна практика на служители на ДГС-Разлог и РДГ-Благоевград да подават сигнал към полицията, за да не влизат в пререкания с нарушителите.

Припомняме, че през месец април тази година Борис Иванов по прякор Бобата и още двама съратници успяха да избягат на проверяващи от РДГ – Благоевград, въпреки че един от горските стреля контролно във въздуха, за да ги стресне.

Според източник от ЮЗДП инцидента стана в местността Предел, където проверяващите се натъкнали на двама от бракониерите, близо до черен път вдясно от шосето за Разлог. Те сгащили мъжете в момента, в който се опитвали да повалят едно дърво с резачки. Горските разпоредили на бракониерите да предадат резачките, но двамата отказали и започнали да ги бият и псуват. В този момент към тях се присъединил още един бракониер, тримата се качили в спрелия наблизо микробус и най-спокойно си тръгнали.

Името на Борис Иванов бе замесено и при сблъсаците на наркоразпределението на пазара в Разлог между идолите на Пежо и Гаргата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене