Без категория

Психар стреля по хора, уби спецполицай, има ранени

полиция

Психичноболен се барикадирал в къщата си в Лясковец и стреля по хората. Има убит спецполицай. В радиус от стотици метри не се допуска и пиле да прехвръкне. Психарят притежава боен арсенал. Когато полицията се опитала да конфискува оръжието му, той се барикадирал и започнал да стреля.

Освен убития спецполицай, има и трима ранени.
Петко Савов е започнал да живее затворен в къщата си, която е в центъра на града точно срещу двора на училището „Максим Райкович“. Човекът е започнал да пише още през миналата година официални писма до директора на училището, че притежава три ловни пушки и възнамерява да ги използва срещу децата в училището, защото има непоносимост към деца.

Директорът на училището е предупредил децата да се пазят. Тази нощ полицията е организирала спецоперацията, но въпросният човек се е барикадирал в къщата си и е открил огън срещу полицаите.

Савов бил бизнесмен до скоро, но се е самоизолирал. Къщата е точно срещу СОУ „Максим Райкович“. В момента целият район е отцепен. Има пожарна, линейки. В радиус 100 м от мястото на инцидента не се допускат хора.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене