Още един бивш играч на „Пирин“(Гоце Делчев) премина в Банско

Това се случи с Мурад Ибраим, който дойде в зимния курорт преди два дни и дори игра в първата контрола на тима срещу Созопол

Известният със своята дисциплина бранител бе привлечен в отбора, след като до скоро бе в „Оборище“. Там обаче изненадващо се стигна до неговото освобождаване, след като в тима декларираха, че са доволни от представянето му през предишния сезон. Бранителят обаче се оказа с незадоволителен договор, който му бе предложен за разлика от ръководството. Той бе далеч по-различен от тези, предложени на колеги от Пловдив, с което явно му бе показано, че трябва да напусне, след като условията в евентуалния му бъдещ контракт бяха с обидни размери. Макар футболистът да мълчи, както правят това и други негови колеги, преминали през клуба от Панагюрище се е повторил сценарият при всички в един и същ вид.

Така Мурад Ибраим се озова в Банско, където е сочен като един от сигурните нови футболисти в отбора за следващия сезон. Това обаче се очаква да бъде потвърдено от клубната управа, която обаче едва ли ще го направи по-рано от изиграването на поне още една контрола. Ако заиграе в тима от зимния ни курорт защитникът ще се присъедини към сериозната колония на бивши футболисти на „Пирин“(Гоце Делчев) в състава, където от миналата година играят Любомир Витанов, Петър Лазаров и Борислав Хазуров, а кандидати за подпис са Абди Абдиков и Ахмед Адемов.

В своята кариера Мурад Ибраим е играл в „Ботев 2002“, където започна своята кариера, а след това преминава през „Спартак“(Пловдив), Монтана, „Пирин“(Благоевград), „Пирин“(Гоце Делчев) и „Оборище“(Панагюрище)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене