Топ ПРЕСА TV: Да стане министър-редседател, мечтае ученичка от Гоце Делчев

_MG_4141

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/867/“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

Да насочи всички усилия за задържане на младите хора в България, е мечтата на вчерашният премиер на страната, Анелия Узунова, ученичка в Неврокопаска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев.
Всички учени, които вчера реално управляваха централната и местната власт, бяга приети днес в кабинета на директорът на гимназията, Благой Мигдин за да приемат неговите благодарности за извоюваното високо доверие.
На вчерашната инициатива „Мениджър за един ден“, по програма „Джуниър Ачийвмънт, на ученичката от Гоце Делчев, Анелия Узунова, бе поверено да заеме функциите на премиер-министъра Пламен Орешарски. Анелия преодоля конкуренцията на над 300 кандидати за вчерашният „Мениджър за един ден“ и бе определена да поеме функциите на Орешарски.
Ако един ден стане действащ премиер, ще насочи усилието си най-много да задържи младите хора в България, сподели Анелия Узунова.
Неврокопчани трябва да очакват министър-председателят на посещение в Гоце Делчев – поканих го и той обеща, каза още Анелия.
Цялата вчерашна власт на страната и местната управа на Гоце Делчев, получиха от директорът на гимназията по едно „дърво на живота“ с „плодове“ от полу-скъпоценни камъни и малки свитъци с пожелания.
Горди сме с постиженията на нашите ученици за приносът им в повдигане авторитета не само на нашето училище, но и на града и общината на национално и международно ниво, каза директорът на НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев, Благой Мигдин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене