Местния печат

„Вяра“

Пикап с кафемашини на съветника Сашо Милчев от Благоевград лумна като факла

Пикап, пълен с кафемашини, собственост на общинския съветник от местния парламент в Благоевград Сашо Милчев, се самозапали на ГП Е-79 край комплекс „Монца”. По неофициални данни возилото било пълно с над десет чисто нови кафемашини, приготвени за продажба в региона.

Разпродават 13 сгради и парцел над 10 дка на строителния предприемач Лазар Маргин от Сапарева баня срещу 853 720 лв.

Разпродават 13 сгради, построени върху имот от над 10 дка, на един от най-заможните бизнесмени в Сапарева баня – Лазар Маргин.

Управителят на немската верига „Лидл” Б. Инчовски и кметът А. Камбитов направиха първа копка на новия магазин в Благоевград, първите клиенти влизат след 3 месеца

Немската верига магазини „Лидл” ще отвори първия си магазин в Благоевград в средата на есента. Вчера в присъствието на кмета на града Атанас Камбитов и Бисер Инчовски, управител на „Централизирани дейности” на компанията, беше направена първа копка на новия магазин в близост до жп гарата. На церемонията присъстваха още зам.-кметът по строителство инж. Янко Янков, г-н Калистратов – представител на строителната компания – изпълнител на проекта, и граждани.

Печатарят Димитър Перухов от Гоце Делчев навъртя 100 години, издаде: Най-важно е спокойствието

Печатарят Димитър Перухов от Гоце Делчев духна 100 свещички на шоколадова торта. През целия си живот столетникът се е занимавал с печатарство и книговезане. Той е известен в целия район като най-добрия подвързвач на книги.

Амортизираният водопровод при Петрово бълва тиня вместо питейна вода в Сандански и Петрич

Амортизираният главен водопровод от водохващането при санданското с. Петрово, който подава вода за села на общините Петрич и Сандански, е в основата на лошото качество на питейната вода в региона.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене