Ексклузивно в Топ Преса! Лидерът на АБВ-Благоевград, в най-откровеното си интервю:

Владимир Елезов: Не деля хората на стари/млади, необразовани/образовани, а на можещи и неможещи

Срещаме се с г-н Елезов, за да каже, какво ново около него, новите събития в АБВ и ЕКИП. Познаваме се от много време, за това ще си говорим на “ти”…

Кой е Владимир Елезов?
– Роден съм на 8 янураи 1978 година в София, студентско дете съм. Баща ми е от Благоевград, трето поколение джумалия, а майка ми е от Бургас. Завършил съм в Езикиковата гимназия средн
ото си образование, с английски език, висше образование завърших в АУБГ със специалности Бизнес администрация и втора специалност История. Работя в Американския университет, като координатор на отдел „Организационни проучвания и проекти за развитие.

Какво се случва в АБВ?
– Декември месец беше учредена общинската организация на АБВ в Благоевград на която бях избран за председател. Доста години работим добре с ръководството на АБВ в София. Те ни подкрепяха тук, като гражданско сдружение, знаете и на местните избори подкрепиха безусловно. Държа да подчертая моята кандидатура и естественият процес беше да започнем общи действия, така че след това да се превърнем в едно цяло, както и стана. Не говоря за сдружението ЕКИП, говоря за себе си. Нагърбих се да направя общинската структура на АБВ, направихме няколко силни кампании за набиране на членове. В момента имаме около 300 члена на АБВ в Община Благоевград. Предстоят още кампании за набиране на членове. Сега лятото и есента ще има още две кампании.

Много ли се желаещите да станат част от АБВ?
– Интересното и радващото е, че хората ни търсят, не ходим ние при тях. Много добре се приема националната позиция на АБВ в Благоевград, така че в това отношение ми е сравнително лесно.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене