Местния печат

„Вяра“

Евродепутатът Андрей Новаков от Благоевград яхна БМВ за 126 000 евро в Ротердам, велосипедите не го поблазниха

Евродепутатът Андрей Новаков от Благоевград се изфука със суперлуксозно возило за 126 000 евро в Ротердам. „Лично се уверих в качествата на най-модерните транспортни средства на пазара”, похвали се благоевградският евродепутат Андрей Новаков от купето на новото БМВ I 8, оценявано на 126 000 евро.

Кметът на Кюстендил Петър Паунов декларира 15 120 лв. от наем пред Сметната палата и 18 898 лв. доходи на съпругата си, бившият ОбС шеф Ив. Андонов най-спестовен

Кюстендилският кмет Петър Паунов обяви в годишната си декларация пред Сметната палата 15 120 лева доходи. Сумата е записана в графата „годишна данъчна основа за доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество”. За съпругата си Надя той е обявил 18 898 лв. като доходи от друга стопанска дейност.

Петрич в паника: Питейната вода е с дъх на тиня и фекалии, нямаме ли депутати и политически лидери да сезират прокуратурата

Втора седмица от чешмите на жителите на община Петрич тече кафява вода с остър мирис на тиня и фекалии. Хората купуват рекордни количества минерална вода. Шефът на ВиК Илиян Ушев мълчи за истинската причина за проблема.

Агенцията за обществени поръчки поряза „Галчев инженеринг“ за санирането в Благоевград

Агенцията за обществени поръчки извърши поредна проверка по сигнал на „Галчев инженеринг“ срещу община Благоевград. И този път твърденията от страна на ръководството на строителната фирма бяха счетени за неоснователни, на база спазването на всички законови изисквания от стана на общинската администрация.

ВАС се произнeсе: Избори за общински съветници в Самоков няма да има

Няма да има нови избори за общински съветници в Самоков. Това стана ясно с решението на Висшия административен съд от вчера. С това се отменя решението на Административен съд – София област по жалбата на Даниела Трохарова от ГЕРБ, с което беше обявен за недействителен изборът за общински съветници на територията на община Самоков.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене