Скандално! Илияна Стоичкова от гр. Гоце Делчев поиска думата от вестник Градът: Д – р Тонгов, ако не ви се работи – напуснете!

Илияна Стоичкова, читател:

Що за безобразие! Не можах да повярвам в началото – отивам в болницата преди малко и дежурен беше д-р Тонгов. Отидох, за да прегледа детето ми, защото от 1 седмица е болно и не се оправя. Чакам аз на вратата и ми отваря някаква лекарка и ми вика „Вие на д-р Тонгов ли сте пациент?“. Аз й отговарям „не“ и тя ми казва „Ами виждам, не сте спешен случай и затова ще ви отпратя, елате утре при вашия лекуващ лекар“. Отговарям й „ОК“ – дори не ме попита какво му е на детето, тя просто прецени, че не е спешен случай… Излизам аз от детското отделение и отвън едно семейство с 2 дечица си тръгват, спират пред мен и ме питат „И вас ли ви отпратиха?“. Аз, възмутена от случилото се, отговарям „да“ и те ми отговориха „И нас ни отпратиха…“.
На драгия д-р Тонгов ако не му се работи, нека напусне – просто съм адски много разочарована от това отношение… Поне да беше попитала какво му е на детето, а и можеше да го прегледа набързо – отделението беше празно.
Просто нямам думи!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене