Станислав Манолев май няма да играе в ЦСКА

Изводът се налага, след като стана ясно, че турски клуб изкушава национала

Комшиите имат амбиции и в същото време ги подплатиха опити да го измъкне под носа на носителя на Купата на България. Десният бек стана доста интересен за кандидатите за подписа му, след като става свободен агент в края на месеца, когато изтича договорът му с руския „Кубан“(Краснодар). Същевременно нито от управата на руския тим, който изпадна във втора лига на най-голямата страна в света, нито от страна на самия Станислав Манолев има някакво желание да продължат взаимоотношенията между тях.

Записалият 45 мача до момента за „лъвовете“ благоевградчанин даде принципното си съгласие да играе за “армейците” в “А” група преди няколко дни. Той все още не се е присъединил към лагера на отбора, макар вече няколко дни минаха от старта на подготовката, макар че бе в списъка с 30 играчи, който ЦСКА публикува във вторник при заминаването си в Тетевен. Въпреки това завръщането на 30-годишния бивш футболист на „Пирин 1922“, „Литекс“, ПСВ Айндховен, „Фулъм“ и „Динамо“(Москва) може и да не се състои, ако той приеме оферта от чужбина, според която бранителят е бил атакуван от турски тим в средата на таблицата в тамошното елитно първенство.

На тази етап интересът има от страна на отбора от южната ни съседка е повече от реален, но не е изключено до края на месеца още клубове да отправят предложения към Станислав Манолев. Основното, което може да се окаже особено изкушаващо за благоевградчанина е много по-високата заплата от тази, за която се е разбрал в ЦСКА. Най-късно в понеделник ще стане ясно дали националът ще се присъедини към “червените”, или ще продължи кариерата си зад граница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене