Най-малките футболисти на ФК Неврокоп започнаха много добре участие в силен турнир

Момчетата от града край Места стартираха в компанията на още 11 тима на родени 2006 г., а арена на сблъсъците им е Банскйо

Само борени часове, след като курортът прие мачовете за купа „Гаредния“ при батковците, сега даде арена на най-малките. Надпреварата се организира със съдействието на БФС и техният Областен съвет в Благоевград, а тимовете са разделени в две предварителни групи. В първата малките гоцеделчевци са с тимовете на ОФК „Пирин“(Благоевград), „Пирин“(Разлог), „Хлапетата 2“, „Мечетата“ и „Малки шампиони“, а в другата са тимовете на домакините, „Пирин 2001“, „Места“(Хаджидимово), „Хлапетата 1“, „Беласица“ и „Спорт вилаж“.

фк неврокоп 10-годишниСлед първите 4 изиграни двубоя ФК Неврокоп е в челото, след като допусна само една загуба с 4:0 от смятания за фаворит в този поток, а и в турнира, ОФК „Пирин“(Благоевград) 5:0. В останалите 3 победата бе на страната на водения от Благой Плевнелиев тим. На мача за откриването те надделяха с 1:0 над „Малки шампиони“, а победното попадение бе дело на Димитър Шушутев. В двубоя срещу „Пирин“(Разлог) превъзходството бе подпечатано с 3 безответни гола, отбелязани от Костадин Чурков на два пъти и веднъж от Халил Койнар. Костадин Чурков повтори упражнението и срещу „Хлапетата 2“ като се утвърди като претендент за голмайсторския приз не само за ФК Неврокоп, но и в турнира. Тимът му победи с 4:0, а към неговите 2 гола по един добавиха Халил Койнар и братът на футболиста на ЦСКА Павел Головодов – Даниел.

Турнирът продължава и в следващите дни, а ние от ТОП ПРЕСА ще ви държим в течение за развоя му. Стискаме палци 12-те отбора да сътворят истински футболен празник!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене