ЕКСКЛУЗИВНО!!! Стефан Генов се договори с „Пирин“(Благоевград) и ще изведе тима за първото занимание идния понеделник

Според наш източник, близък до клуба вече е постигната договорка между тях и в първото занимание в понеделник отборът ще бъде изведен от него

Това е отговор на факта, че треньорът герой за „орлетата“ Наджи Шенсой си тръгна от Благоевград обиден преди няколко дни и от тогава до момента няма нито вест, нито кост от него. Освен това неговият контракт изтече днес – 15. юни и не е подновяван. Това засили слуховете за неговата смяна и това, че на практика към момента няма затопляне на отношенията с клуба, който той извади от абсолютната криза в началото на миналия сезон. Огорчението на косоваря бе продиктувано от факта, че не му е даден бонусът, който му е обещан за спасението на отбора. Стефан Генов бе без работа през ми­налото първенство. За по­следно бе част от щаба на Георги Дерменджиев в Лудо-горец през сезон 2014/15. Ге­нов бе спряган и за нов на­ставник на Верея, но старо­загорци 6 крайна сметка се спряха на Александър Томаш.

От ръководството на отбора засега също не коментират бъдещето на наставника Наджи Шенсой нито това дали са подписали със Стефан Генов, но до понеделник със сигурност ще има яснота по въпроса.

Независимо от липсата на сигурен наставник тече организация на предсезонната подготовка.

Според изготвената първоначална програма, до края на месеца „орлетата“ ще се готвят в Благоевград, а от 1 юли започва и двуседмичен подготвителен лагер в Банско, Вече има договорени 3 контроли, всички от тях се очаква да се играят там.

Първата ще бъде на 25.06. със „Славия“, който вече е в зимния ни курорт. След това на 6.07. със „Септември“(София) и на 13.07. с елитния „Черно море“. И трите проверки ще се играят в Банско. „Пирин“ има и предложение за контрола с елитния гръцки „Платаниас“ за 16.07. в Правец.

Засега е сигурно, че от отбора си тръгват Даниел Генов и Александър Дюлгеров. В Благоевград упорито се говори, че в родния си клуб ще се завърне Станислав Костов, който обаче има все още действащ договор с „Берое“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене