Аферата продължава! Проститутки от Банско и Гоце Делчев се юрнаха да правят пари през лятото (СНИМКИ)

Тодор ТОДОРОВ
Банскалийските жрици на любовта обявиха в сайтовете за еротични услуги цените си за любовните ласки без капка свян през лятото. Запознати коментират, че дамите в курортната община са провокирани от колежките си в Благоевград и решили да покажат уменията си точно както тях, та даже и по-добре, като обявят публично в интернет какво предлагат.
26-годишната пъстроока Валентина от Банско пише в един от еротичните сайтове, че ако някой мъж търси компанията й на жена, то тя е на негово разположение 24 часа в денонощието.
И тъй като все пак Банско е известно с хилядите си туристи от цял свят, в обявата си Валя уточява, че за разлика от благоевградчанки, които в повечето случаи обграждат с любов желаещите левенти за по 100 лв. на час, то нейната тарифа е 150 лв. на час.
„Казвам се Валентина, живея близо до Банско, ако имате нужда от приятната ми компания, съм на ваше разположение. Ангажименти за цяла нощ са с предимство”, конкретизира младата дама. Валентина уточнява още, че освен български език владее още й английски. Това къде ще обслужва желаещите също не е проблем, тъй като тя пише, че извършва услугите както по хотели, така й по адреси.
Цената й за половин час „работа” е 120 лв., за два часа 200 лв., а за цяла вечер любовен ангажимент – 600 лв., допълва още тя. Красавицата с името на първата жена космонавт Валентина без свян разкрива също така, че обича лесбо секса, тройката, а пък френската й е стихията.
24-годишна, представила се като „стилна и сексапилна”, пък разкрива, че сексът, който предлага, е задължително с презервативи.
„Аз съм стилна и сексапилна млада дама и предлагам нежни и необвързващи забавления за платежоспобни господа. Надявам се да удовлетворя почти всяко желание на хора, на които им е скучно или са самотни. Предлагам някои сладки екстри, за които можем да се договорим! Гарантирам – снимките ми са реални и актуални!!! На смс, скрити номера и глупави въпроси нe отговарям. Анален секс не предлагам!! Работното ми време е от 11:00 до 23:00”, пояснява в обявата си тя. Подобно на съгражданката си Валентина, тя казва, че френската любов й е сред любимите „упражнения”, но няма нищо против и лесбо секса. Цената й за вечер също е 600 лв., за два часа – 200 лв., а за половин е „едва” 80 лв.
Дама на 32 години от Гоце Делчев пък е далеч по-скромна в очакванията си от мъжете й явно разбирайки, че като години не е сред първите в класацията за сексуслуги, е написала, че търси мъж, когото би обслужвала любовно дори срещу 50 лв. на час.
„Все пак трябват пари, а и годините са важни, не съм първа младост, идват празници, трябват парички. Закръглена сладурка от град Гоце Делчев търси страстни мъже над 35 години за **** срещу заплащане! 1 час – 50 лева…”, пише скромно тя. Цената й за половин час е 30 лв., за два часа 70 лв., а за цяла вечер – 100 лв. на час. Така или иначе обаче, „дамите” в областния център на Пиринско към момента държат класацията на най-предпочитаните компаньонки и не свалят тарифата си за работа. Или както сами простичко твърдят, че уважават себе си и знаят защо работят.
Най-скъпа е 25-годишна благоевградчанка със сини очи, руса коса и височина от 173 см, представила се с псевдонима Сладкишчето. Нейната цена за вечер е 450 лв., в която влиза само и единствено класически секс. „Недей да чакаш… подари си незабравимо изживяване още днес. Знам точно как да те отпусна… знам от какво имаш нужда… И знам, че търсиш най-доброто… стандартни забавления за послушни и… непослушни момчета! Снимките са 100% реални и актуални”, пише тя. Офертата е публикувана в еротичен сайт и е валидна още 78 дни, за два часа е видяна от над 3000 човека.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене