ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ

зодии

ОВЕН
В сряда активността при Овните е на по-високо ниво, но едновременно с това възникват служебни проблеми. Това не бива да ви разколебава за решителни действия. Денят има неблагоприятно въздействие върху вас и мнозина ще бъдат недоволни от начините, чрез които се действа срещу тях.

ТЕЛЕЦ
Днес много от вас ще бъдат приятно изненадани от свои приятели или колеги. Сряда е положителна, макар че някои ще бъдат обезпокоени от дребни служебни неприятности. По-големи притеснения е възможно да възникнат в дома ви поради личната ви разсеяност.

БЛИЗНАЦИ
В сряда за Близнаците няма да е трудно да завоюват успехи в делата си, като се осланяте на логичния си разсъдък и не разчитате прекалено на шанса си. Денят е успешен в професионално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от неочаквано добро предложение, което ще гарантира финансовата ви стабилност.

РАК
Раците ги преследват домашни или финансови проблеми. Въпреки това можете да постигнете успехи в делата си, ако съумеете да ги отстраните от съзнанието си. Действайте по конкретни намерения и проявете по-голяма настойчивост в контактите. Трудности ще имате при разрешаване на административни въпроси.

ЛЪВ
В сряда, Лъвове, ще бъде най-добре да не се заемате с нищо значително. Склонни сте към допускане на грешки, които ще бъдат провокирани от различни пречки. Бъдете предпазливи на работното си място, където ще изникнат множество проблеми. В никакъв случай не прибързвайте.

ДЕВА
Девите кипят от енергия и са готови да действат неспирно до постигане на задоволяващи ги резултати. Те са реално постижими, но съществуват и препятствия. Причините за неефективност се дължат на емоционалната нестабилност и липса на умереност.

ВЕЗНИ
Труден ден за Везните, поради вътрешна дисхармония, която сега ви владее. В това състояние не би могло нищо да ви задоволи или да запълни вътрешния вакуум, който ви лишава от съпричастност и усещане за комфорт. От делова гледна точка сряда ви носи успех в сферата на финансите.

СКОРПИОН
Днес са проблематични вашите контакти и за мнозина професионалният ден ще бъде неудовлетворителен. Вие сте в добро настроение и сряда ще донесе късмет за повечето от Скорпионите. Някои ще имат парични притеснения, но те са неоснователни. Късметът ви в сряда е много силен и ще го материализирате.

СТРЕЛЕЦ
Малко необичайна е обстановката за много от Стрелците днес, ще ви се наложи професионална преквалификация, което е оправдано и дори перспективно. Някои са много притеснени по причина липса на пари и може би ще направят опит за спечелване на известна сума.

КОЗИРОГ
Сряда идва с проблеми при вас и у мнозина нараства скептицизмът относно разрешаването им. Допълнителни трудности ще възникнат в службата ви, което окончателно ще формира мрачното ви настроение. Проблемите, които ще ви съпътстват днес, са от личната, семейната или професионалната сфера.

ВОДОЛЕЙ
Звездите днес са благосклонни към Водолеите и определят сряда като много успешен ден. Професионалната ви стабилност е извън съмнение, ще получите ново предложение за делови отношения. Бъдете търпеливи и трудолюбиви – те са основа за всички успехи.

РИБИ
Мобилизирайте се и действайте по всички направления днес. Имате огромен шанс за реализация в избрани от вас насоки – пътувания в делово отношение, контакти с цел сделки, подписване на договори. За някои е налице неприятно развитие на отношенията в службата.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене