Местния печат

В. „Вяра“
61-годишният Иван Миладинов от бобошевското село Усойка е загиналият под влака София – Кулата, чакат сестра му от САЩ за погребението

61-годишният жител на бобошевското село Усойка Иван Миладинов е починалият мъж, ударен от влака София-Кулата. Както „Вяра” вече писа, инцидентът стана вчера около 21 часа.
Миладинов е бил пенсионер по болест, работил е преди години като шлосер. Той няма семейство. В селото ще чакат да се прибере сестра му, която живее в Щатите, за да погребат Миладинов.

Кметът на селото Васил Соколов беше категоричен, че става въпрос за нещастен инцидент. Две жрици на любовта са арестувани за смъртта на 40- годишният Деян Николов от Дупница

Две жрици на любовта са в полицейския арест за смъртта на 40-годишния ром Деян Николов, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи-Кюстендил.

40-годишен глухоням ром от Дупница умря в 10-метрова шахта, изградена към блок до старата автогара. 2 часа пожарникари вадиха със специални куки тялото на мъжа. Инцидентът стана около 19 часа завчера до блока, където има хранителен магазини и заведения между улиците „Хан Крум” и „Княз Борис I”.

Майката на Марто Дебелия изхвърли на улицата любовницата му Гергина Добрева, жрицата на любовта отпраши с такси без бебето си

Майката и роднините на сводника Марто Дебелия изгониха от дома си неговата любовница Гергина Добрева. 29-годишната жена, която работи като проститутка, остана на улицата с целия си багаж. Разправията стана вчера сутринта. След лют скандал Гергина отпрашила с такси в неизвестна посока. Любопитното в случая е, че с нея не е било детето, което тя роди от Мартин преди 8 месеца.

Тайфи Мекльов, почернил Якоруда с ракията убиец, прескочи домашния арест, разхожда се навън като свободен гражданин

Тайфи Мекльов, обвинен, че е продал ракията убиец, се разхожда като свободен гражданин из улиците на Якоруда, докато е под домашен арест, съобщиха възмутени жители на градчето. Те ежедневно виждали как Мекльов пие кафе в местна бензиностанция, посещава дома на тъста си, както и дърводелския си цех.

Проверяващите на кмета Бръчков влязоха с полиция в „Авалон” в Петрич, намериха незаконна автомивка, не ги пуснаха до детския кът, бара и ресторанта в общинската част на имота 

Проверяващи експерти от общинската администрация в Петрич не бяха допуснати да влязат на проверка в комплекс „Авалон” в града, който е общинска собственост, и това наложи намесата на полицията. Проверката дойде във връзка с искането на общинските съвтеници, които по време на последната сесия поискаха от кмета Димитър Бръчков да започне светкавична порверка на култовото заведение. Тогава мастните парламентаристи обосноваха искането си с факта, че около заведението никнат като гъби незаконни постройки, без собственикът да има право на това.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене