Зад граница: Благоевградчанката Кристин Иванова спечели конкурса Мис България – UK Лондон 2016

Носителката на титлата „Мис Югозапад“ омая журито с хубостта си и слънчевата си усмивка

Красавицата от Благоевград Кристин Иванова отвя конкуренцията и грабна короната от конкурса Мис България- UK Лондон 2016, който се проведе в един от нощните клубове в английската столица. 22- годишната моделка живее в Лондон от 7 години с родителите си.

Младата дама, която е от благоевградкия квартал „Струмско“, благодари на организаторите и на журито, отредило й да сложи короната на глава си, като победител в 10- то издание на конкурса. Катрин и майка й напуснали през 2009 г. и заминали за английската столица, където таткото на девойката вече имал разработен бизнес. В момента красивата благоевградчанка е студентка в Лондон. Смята след като се дипломира да се занимава с брокерство, разкри тя пред struma.com.

Сред журито бяха носителката на титлата Мис Румъния – Лондон 2016 Йоана Еа и Мис и Мисис България Свят Кристиана Костадинова. Криси дефилира в нощния клуб с официален тоалет и по бански костюм, като фигурата й сериозно се открояваше от тези на останалите претендентки, част от които определено бяха объркали конкурса. Фотомоделът от Благоевград не за първи път печели подобни конкурси. Преди години получи титлата “Мис Югозапад”, като тогава работеше за агенция MSA Model Group.

Сл. Илиев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене