Започна гласуването за наградите “Златен гълъб” в град Гоце Делчев

Започна гласуването за наградите „Златен гълъб“ на Обществения съвет по образование в град Гоце Делчев. Тази година от неправителствената организация са решили да стане чрез гласуване в интернет. Номинирани са всички училища, директори, учители, ученици от основните и средните училища, и детските градини в град Гоц6828382е Делчев. Гласуването ще продължи до 23.06.2016 г. на:

„Златен гълъб“ е инициатива на Младежкото крило на „Обществен съвет по образование в община Гоце Делчев”. Идеята е на двама доброволци на неправителствената организация. Благовест Пулев и Джесика Галинова вдъхновени от младежки летен лагер на Национална мрежа за децата и организирането на церемонията „Златна ябълка” на НМД, предлагат да бъдат учредени наградите „Златен гълъб“ . Младите доброволци са вдъхновени от желанието да наградят хора, трудещи се усърдно в образователното дело, да издигнат още повече авторитета на училищата и да дадат една специална награда за приятел на детето.

Наградите са наречени така заради символа на организацията – бял гълъб обиколен от осем звезди и заради символа на гълъба, като птица на мира, и надеждата. Със златото показваме колко ценни са тези общочовешки добродетели. За първи път награди „Златен гълъб“ бяха раздадени през миналата година.

http://zlatengalab.weebly.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене