Ученическият парламент на НПГ „Димитър Талев” организира минимаратон „Неврокоп тича“!

Ученически парламент на НПГ „Димитър Талев” е независима доброволна, самоуправляваща се и нерелигиозна  организация. Тя се ръководи от принципите на демократичност, екипност и се характеризира с приемственост, за да утвърждава добрите традиции в нашето училище.

Ученическият парламент е създаден поради нуждата младите хора да реализират идеите си за подобряването на училищния и градския живот.

Основната мисия на УП е да обедини ученици, учители, родители, като ги ангажира с организирането на общоучилищни и граждански дейности.

Именно поради тази причина през 2014 г. поставихме началото на проект „Неврокоп тича” с официален партньор община Гоце Делчев. В рамките на Първия маратон се включиха над 140 участници от различна възраст, а във Втория  маратон – 157 участници.

И тази година, ние, младите хора от община Гоце Делчев, които сме членове на Ученическия парламент и ученици в НПГ „Димитър Талев” желаем отново да вдигнем хората от столовете пред компютрите, да ги извадим от кафенетата и да ги мотивираме да спортуват.

Стартът на минимаратона е на 11.06.2016 (Събота) от 10.30, като началото ще бъде дадено пред сградата на НПГ. Всички, които желаят да се включат в инициативата, трябва да се явят на деня 11.06 (Събота) от 8.30 до 10 за записване във фоайето на НПГ „Димитър Талев“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене