Преливат кръв и плазма на срязалия се Незим от Гоце Делчев

След тежката травма и близо 6-часовата операция, която претърпя след като падна върху холната врата на жилището му, състоянието на 18-годишния Незим от Гоце Делчев е стабилно. Лекарите от МБАЛ „Иван Скендеров“ полагат неимоверни усилия да спасят живота на момчето.

От болничното заведение съобщиха, че комплексното лечение, което се прилага на пострадалия младеж, продължава с преливане на кръвни продукти и плазмени съставки. Всички медици очакват прилаганото интензивно лечение и успешната тежка операция, която направиха на 18-годишния Незим хирурзите от Гоце Делчев, да даде добър резултат.

18-годишното момче бе прието в неделя в критично състояние – в шок и загуба на много кръв, в гоцеделчевската болница. Младежът пострада в семейния им апартамент на улица „Дунав“ в Гоце Делчев, след като се спънал от кабел и паднал върху голямата холна врата в жилището, като големите й стъкла го нарязаха много тежко.

Запознати коментираха, че натрошените дебели стъкла на вратата са разрязали корема на 18-годишния младеж толкова много, че докторите буквално са събирали червата му.

Дълбоки порезни рани, вследствие на падането младежът получил и на единия си крак, ръката и на други места по тялото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене