Дупничани се разделиха в мненията си: Гардът на Галеви Отвертката тормозеше момичетата, синът на д-р Карастоянов преби две девойки, отказали да излизат с него

гардът на Галеви

След убийството на гарда на братя Галеви, Николай Радев-Отверката и ареста на стоматолога д-р Карастоянов и синовете му коментарите в Дупница се разделиха на две. Форумът на Struma.com завря от мнения на дупничани, които бяха на две коренно противоположни мнения за случилото се. Едните, защитаваха убития Отвертката, други пък бяха категорично срещу него. Паметливи читатели припомниха, че преди две години синът на д-р Карастоянов Иван бе арестуван заради това, че набил две момичета, отказали му да излязат с него. Тогава, Иван бе осъден по указа за борба с хулиганството и плати глоба 150 лева. В съдебна зала стана ясно, че Иван Карастоянов е бил пиян и досаждал на момичетата, които се забавлявали в заведението.
След отказа им той буквално се нахвърлил озверял и с шамари започнал да ги принуждава да излязат с него. Никой не оспорва интелекта на Иван Карастоянов, той владее три езика, преди време изпращал автомобили от чужбина в Дупница, а баща му ги продавал. Припомнена беше още една случка, доказваща буйния му нрав. След младежка забава той влязъл с управлявания от него автомобил през огромна стъклена витрина в магазин в Дупница. Противниците на Отвертката пък търдят, че внучката на д-р Карастоянов Владимира, била притисната и психически тормозена от Радев с месеци, момичето развило страхова невроза от досажданията му и заплахите, че ако не излезе с него ще и се случи случка.
Отвертката я тормозел във Фейсбук и навсякъде, където я види. Затова снощи чашата на търпението на фамилията преляла и се стигнало до кървавия инцидент, завършил с убийството на Радев- Отвертката. От пресцентъра на ОД на МВР в Кюстендил съобщиха, че все още не е ясно кой от фамилията е нанесъл смъртоносния удар, тъй като не е открито оръжието на престъплението. Полицията обискира джипа на стоматолога-баща преди около час. Заради по-буйния му нрав дупничани подозират, че Иван е нанесъл удара с нож на Отвертката. Прокуратурата отказва коментар за хода на разследването.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене