Бербатов откри сезона в Слънчев бряг в компанията на Ицо-Стоте манекенки

Българската футболна звезда вече е в Слънчев бряг, където снощи откри летния сезон в едно от най-вържените заведения по Черно море

Нападателят на ПАОК бе заел ВИП сепаре в компанията на свои приятели, а на масата бе и известният бохем Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки.

Близо до тях на друго сепаре бе директорът на школата на Левски Даниел Боримиров, който бе в компанията на жена си Афродита и дъщеря си. Левски бе представен и от най-видните представители на фенклуба на „сините“, които също имаха запазено сепаре. В непосредствена близост до тях пък се забавляваха няколко футболисти на вечния враг ЦСКА. Героят от финала за Купата на България Станислав Маламов, Милен Кикарин и още няколко „червени“ футболисти наблягаха на безалкохолните напитки и строго се пазеха от алкохолни питиета.

Сред гостите, според Блиц, е можело да бъдат забелязани голям брой играчи на „Дунав“ (Русе) и „Локомотив“(Пловдив), които вече са в почивка. Зад пулта за доброто настроение на гостите се грижеха най-добрият диджей в момента в България DJ Mascota, както и С-Fusion.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене