Окончателно… Осъдиха Иван Хамбарджийски – Бриндо

Цакача  срещу  Бриндо  2:0

Топ Преса е първата югозападна медия успяла да се добере до документа доказваш, че бившият бизнесмен, настоящ репортер е осъден.

Юлиан Борисов

Юлиан Борисов

Благоевградския окръжен съд уведоми обвиняемия Иван Хамбарджийски и ищеца Юлиан Борисов представлявани от адвокатите Петър Тренев и Ана Петрова, че  потвърждава присъдата на Хамбарджийски. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Brindo-Doc-2Топ Преса припомня, че  обвинението бе повдиг­нато през октомври 2014 год. след жалба от бивши­ят миньор инвалид, който ходи с протези след зло­полука в рудник „Ораново“. 41-годишният Юлиан Бори­сов – Цакача твърдеше, че Бриндо му е задигнал златния синджир от 100 грама. Това станало през октомври 2012 г., ко­гато Иван Хамбарджийски пристигнал в Симитли, за да си потърси 300 лв. от Юлиан, който му дал назаем. Двама­та били познати покрай ку­керските тържества, в които участвали. Разговорът ста­нал пред къщата на Юлиан. Бриндо казал, че трябва да му върне не 300, а 600 лв., защото си е сложил лихва. Длъжникът не се съгласил и в завързалия се спор Брин­до дръпнал златния ланец от шията му с обяснението, че го прибира като залог, дока­то не върне парите. Юлиан се пресегнал да си го вземе, но БРИНДО ИЗВАДИЛ ПИСТОЛЕТ  и му казал да внимава как­во прави, че има деца, и си тръгнал…

Целия материал и интервю с Юлиан Бори­сов,  четете в печатното издание на Топ Преса

Brindo-Doc

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене