Клип на ПМГ „Яне Сандански“ прави фурор

Той е изработен от ученици на елитното школо, които за първи път с дрон заснеха събитие на своето училище

Обект на материала, който се разпространява в социалните мрежи и между самите възпитаници на ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев е спортният празник на училището. На него присъстваха всички ученици заедно със своите ученици, а част от тях са режисьори на материала.

За този спортен празник от елитната гимназия нарушиха традицията и вместо традиционните маршрути през годините – до местността „Горилата“, „Боровата горичка“ или „Манастирчето“ избраха за място на провеждането спортната база на ФК Неврокоп в близост до фирма „Роллман“. На предоставеното пространство от 8 дка възпитаниците на ПМГ „Яне Сандански“ показаха своя спортен потенциал и демонстрираха умения в различни дисциплини.

Едни от тях съвсем очаквано се раздадоха на футболното игрище, други пък пробваха мерника си в стрелбата с лък,а част от тях предпочетоха да демонстрират уменията си в шахмата. Не бяха малцина сред публиката, а и на състезателното поле, премерили сили в дърпането на въже и други спортно-занимателни игри.

За любителите на изкуствата пък бе отреден специален кът, в който да рисуват на воля под галещите лъчи на слънцето. За добрата организация на проявата се бяха погрижили ръководството, учителите в училището и най-вече физкултурниците Румен Джинев, Андон Калайджиев, Александър Халачев и Николай Беличев, върху които падна

Самият клип показва всичко това, но и усета на неговите създатели, които подсказаха, че имат сериозни възможности и потенциал в операторското майсторство и сега всички техни съученици очакват новите им клипове.

ЕТО И ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА УЧИЛИЩЕТО, КОЕТО ПРЕДОСТАВЯМЕ НА ВНИМАНИЕТО ВИ! НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене