Кой ще играе заедно с „Пирин“(Гоце Делчев), „Беласица“, „Вихрен“ и „Септември“ в югозападната „В“ група догодина?

Това ще се реши в следващите дни, които може да крият доста изненади

Тимът на „Малеш“(Микрево) се оказа евентуалният съперник на „Марек 1915“ в междуобластните баражи, които ще определят двата отбора, печелещи промоция за Югозападна „В“ група.

Победителят в област Благоевградпървоначално се беше отказал от участие в баражите, но впоследствие ръководството размисли и поднови кандидатурата на тима.

Това в общи линии означава, че общо 5 отбора ще участват в баражите на Югозапад, като нечетната цифра се дължи на това, че представителят на Пернишка област се отказа от участие.

Така за момента сигурните пет тима, които ще участват са „Марек“, защитаващ честта на област Кюстендил, Брацигово на област Пазарджик и „Малеш“ на област Благоевград. Освен тях групата се допълва от „Локомотив“(София), който разби на баража с 4:1 вторият отбор на „Витоша“(Бистрица) и е представителят на Софийската регионална група, а Костинброд надделя с 2:1 над „Балкан“(Ботевград) по пътя към завръщане в третия ешелон и ще представя на София област във финалите.

По волята на жребия, който вече бе теглен „Локомотив“(София) ще се изправи именно срещу Костинброд на финалния бараж за влизане в Югозападната „В“ група. Това отреди тегления днес жребий.

Единият финалист ще бъде определен, след като се изиграят още на два мача. Най-напред Брацигово и „Малеш“(Микрево) ще се срещнат на 4 юни в Самоков, а победителят ще се изправи срещу „Марек“ на 8 юни. Дупничани имат късмет, след като ще играят една среща за разлика от умората, която ще тегне над опонента му заради изиграния 3 дни по-рано двубой. За тази среща все още не са ясни мястото и часът, които ще бъдат определени след предния бараж.

Другият нов член на югозападната „В“ група пък ще бъде определен също на 8 юни от 18:00 часа, но в Радомир, където Костинброд среща „Локомотив“(София).

Така ще бъде определен единият новак в Югозападната „В“ група.

Двата крайни победителя в междуобластните финални баража, които са на 8 юни, ще спечелят промоция за ЮЗ „В“ група.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search