Нови успехи от състезания по български език и литература в СОУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово

Снимки: СОУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово

СОУ „Никола Вапцаров“ отново е победител в „Стъпала на знанието“. За пореден път ученици гимназията в Хаджидимово доказаха безспорно знания и любов към родния език, като зарадваха с новите си успехи от националното състезание по български език и литература „Стъпала на знанието“ учителите  и родителите си.

В състезанието участваха четири ученички от седми и девети клас от училището в Хаджидимово, които се представиха отлично. На проведения финален кръг от надпреварата „Стъпала на знанието“ първото място сред деветокласниците бе отредено на Ванина Бозова и Мария Стоянова от 9 клас, които за пореден път доказаха, че за тях няма невъзможни неща.

Седмокласничките Димитрина Захариева и Евгения Разменова също се представиха достойно. Класирането им за финала премина през предварителни два кръга, на които по регламент те успяха да постигнат максимален резултат.

Националното състезание „Стъпала на знанието” се проведе през месец април, а резултатите от него бяха оповестени преди дни, поясниха от СОУ „Никола Вапцаров” в Хаджидимово.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене