Кметът Апостолов връчи удостоверения на работливите пчелички в с. Крупник

Едночасов спектакъл по случай отлитането си в първи клас направиха група „Пчелички от ОДЗ „Детско царство” в симитлийското село Крупник. Музика и веселба огласиха двора на детското заведение, а невероятен концерт – спектакъл бе изнесен от абитуриентите за всички гости и приятели на напускащите първото училище.

Празничният концерт премина под надслов „Летим към първи клас”, а пчеличките събрали много знания в „кошера” на любимата детска градина ги демонстрираха с гордост. Знания по руски език показаха и в тази детска градина, като изпълниха руски танц и песен. Песни за приятелството, буквите, обичта, любовта и летните игри бяха част от голямата програма. Стихотворения и красиво изпълнени танцови изпълнения бяха представени от малчуганите на сцената.

Преди края на прекрасното тържество, малките приятели на пчеличките ги поздравиха с песен и стихотворение за довиждане.

Облечени тематично като работливи пчелички –абитуриенти в жълти тоги получиха своите удостоверения за завършена начална степен на образование от директорът на ОДЗ „Детско царство” Йорданка Деянска и кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Благодарност към педагогът по руски език Василка Дафкова, бе поднесена от учителите на децата.

Павлина Чифлигарова, учителката, която ще поеме първокласниците на есен пожела много знания и препоръча на родителите да не искат децата им да пораснат бързо.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене