Сензация в Топ Преса! Данс и НАП закопчаха склад на Марешки в Разлог – вижте потресаващи факти!

След снощното предаване „Открито“ на Валя Ахчиева излъчено по БНТ: ЛЪСНА ИЗМАМАТА С ГОРИВАТА НА МАРЕШКИ! ВАЛЯ АХЧИЕВА РАЗКОСТИ АФЕРАТА С ИЗМАМНИЦИТЕ ПО ВЕРИГАТА. ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА В ТАЯ ДЪРЖАВА, което осветли измамите по веригата с доставки на гориво към варненската „Трейднет – Варна“ „на Марешки“, службите от Междуведомствения център за борба с контрабандата са влезли в данъчния склад в Разлог и са го запечатали, разкриха за АФЕРА брилянтни източници от ДАНС.

В Междуведомствения център влизат ДАНС, ГДБОП, Агенция Митници, Агенция по метреология, НАП.
При специализирана акция службите за влезли в данъчния склад в Разлог, който е на фирма „Супериор“. Службите не са могли да открият обаче управителят на „Супериор“ Михаил Спасов, който купува горивата. В предаването си Валя Ахчиева успя да говори с него по телефона, но впоследствие той се скри и така не пожела да се покаже в ефир.
Спасов е бил издирван на домашния му адрес от службите, който се намира в Самоков, не е бил открит и ще бъде обявен за национална издирване, защото има болничен лист в системата на НОИ, но никъде не е открит да лежи „болен“.
Издирва се и Никола Стоянов, който е управител и собственик на данъчния склад. По източници на АФЕРА от ДАНС Стоянов е напуснал страната.
Горивата в данъчния склад са запорирани.
На Веселин Марешки, който е в края на веригата, вече му треперят гащите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене