Местния печат

„Вяра“

Епилептикът Страхил Теменужков от Кюстендил глътна 2 газови запалки, призна: Искам да се върна в затвора, прося за къшей хляб, спя по пейките

33-годишният Страхил Теменужков от Кюстендил глътна 2 газови запалки с единствената надежда за се върне зад решетките в Бобов дол.

ВАС върна топката на Административен съд-Благоевград за избора на кмета Котев в Сандански, Яне Янев ликува

ВАС отмени решението на Административен съд-Благоевград за избора на Кирил Котев за кмет на Сандански. Съдът в Благоевград ще решава съдбата на поста в южния град.

Построилият 12 000 апартамента и черквата на Ванга Костадин Ангов стана почетен гражданин на Благоевград, на Ани Салич не й стигнаха 6 гласа

Общинските съветници в Благоевград отсвириха предложенията на  образователния шеф в Пиринско Ивайло Златанов – родената в Благоевград телевизионна водеща Ани Салич и директора на „БГ радио” Николай Янчовичин да станат почетни граждани на града. Парламентаристите приеха единодушно такъв да стане благоевградският архитект инж. Костадин Ангов.

Автомонтьорът Георги Влъканов от Гоце Делчев загина в БМВ, озовало се под колелата на ТИР на пътя край Елешница

37-годишният автомонтьор Георги Влъканов от Гоце Делчев загина, а други двама са с опасност за живота след тежка катастрофа, станала вчера късно следобед край разложкото село Елешница.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене