Преглед на местния печат

„Вяра“

Фермерът Адем Кочанлиев от Ваклиново тресна 100 000 лв. от лотарията, призна: В Италия бъхтех като роб, Бог ме благослови

Фермерът Адем Кочанлиев от сатовчанското село Ваклиново удари 100 000 лв. от игра в националанта лотария. 56-годишният мъж закупил на шега талонче за участие в играта от местен хранителен магазин.

Ужас! 26-год. Асен изнасили 13-годишна девойка в Петрич

Ром от Петрич бе арестуван, след като изнасили 13-годишно момиче от ромския квартал на града. Инцидентът стана в следобедните часове преди ден.

„Водстрой 98“ и „Галчев“ спечелиха поръчка на „Софийска вода“ за 8 млн. лв.

Обединението „ВиДжи груп“ между компанията на строителния предприемач Николай Галчев – „Галчев инженеринг“, и „Водстрой 98“ е спечелило поръчка на „Софийска вода“ и срещу 8 млн. лв. ще извършва инвестиционни дейности и реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа в 15 квартала в северната част на столицата през следващите три години.

Абсолвентът Пламен взе свръхдоза амфетамини, след като получи дипломата си в АУБ-Благоевград, буйства пред роднините

След свръхдоза с амфетамини абсолвентът от АУБ 24-год. Пламен П. от София е настанен по спешност в реанимацията на благоевградската болница. Това станало минути след като получил дипломата си на официалната церемония на 22-рия випуск на Американския университет. Младият мъж започнал да буйства, наложило се намесата на полицията, за да го укротят и след това е приет в Спешно отделение на благоевградската болница.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене