Хороскопът за днес – 24 май!

Риби – Пазете се от въздействие, внимавайте в играта на чувствата!

Овен 21 март – 20 април

Днес маските падат. Ще имате повод да разберете на кого може да се доверите и от кого трябва да бягате и да не се опитвате да бъдете близки. Родените в първата декада смразяват отношенията си с колеги и роднини в стремежа да се делят пари и територии. Днес и утре вървите по тънък лед от неуредени и конфликтни ситуации, които ще качват кръвното и поставят нервите на изпитание. Бъдете максимално обективни, не искайте повече отколкото може да ви дадат. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в силен и успешен период. Венера напуска вашия знак, а това ще донесе нужната доза утрезвяване и реалистичност в преценката, намеренията и действията. Ден на преобразяване. Това, което и било валидно вчера днес няма стойност и не бива да ви притеснява. Ще намерите начин да се измъкнете от конфликтни ситуации и да направите решителна крачка напред в бизнеса и професионалната дейност. В утрешния ден ще привлечете нужната подкрепа, ще извоювате с натиск и амбиция и нужното ви финансиране.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес изкусителката Венера навлиза във вашия знак. Вървите към запознанства и обновяване на връзките. Искате или не, но може да погледнете и в нова посока, пренебегвайки миналите уговорки и обещания. И времето навън ще е такова каквото е чувството в сърцето ви. В момента околната действителност реагира болезнено и синхронно на ставащото в душите и мислите ни. Дано всеки получи и заслужи своя усмихнат ден. Ако ви остане време помислете и за работа. Вижте се отстрани, дайте си сметка кое е важното и кое не.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете внимателни. Денят провокира конфликти и дистанцираност. Отношенията се вледеняват особено след думи и постъпки, които може да се тълкуват двояко. Професионалните отговорности са противопоставени на служебните задължения. Отделете време за всичко и за всички, ако не искате да си имате неприятности. Денят посява зърното на неразбирането и омразата, което още утре ще избуи и ще постави отношенията ви на изпитание. Не се разсейвайте, пазете си документацията, не се доверявайте на всеки. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Дистанцирайте се от хора склонни да ви подражават, да прилепват към вас в желанието да поемат поне малко от късмета и личното ви обаяние. Денят дава на всеки заслуженото, позволява да се изчистят стари кармични задължения и сметки. Ще видите някого в истинския му облик и вашите намерения ще станат ясни на тези, които могат да ви почувстват и разберат. Сложете край на илюзиите. Връщат се дългове на пари, внимание и обич. Направете място, защото утре ще правим нови.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Един късметлийски ден, стига да следвате своя избор, да не се влияете от околните, независимо дали ви мислят доброто или ви провокират. Днес заставаме пред личното си огледало, за един то е криво, за друг право. Вижте се внимателно отстрани и коригирайте тези постъпки и поведение, които ви пречат да работите и живеете щастливо. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Сложете край на страничните връзки и изневери, мислете повече за партньора, който сърцето ви е избрало.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното свършете бързо и делово. Навлизате в тридневен рисков за дейноста и връзките ви период. Очаквайте проблеми на работното място, тендеция да ви изтикват от завладените позиции и да ви стоварват чужди задължения. Не пренасяйте проблемите от дома на работата и обратно. Ще се наложи да се примирявате с нечие нахалство или сами да се държите непримиримо и агресивно с тези, които ви мътят водата. Не планирайте за утре важни срещи, ще бъдете оплетени в мрежи от лъжи. В любовта ще ви върви, поглеждате встрани.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес основните ви конкуренти ще си имат главоболия и няма да им е до вас. Ще намерите отдавна търсената пролука, ще се измъкнете от неприятни задължения и ще получите на ниска цена и без задръжки това, което не ви е давано вчера. Венера вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да се съберете и разберете в любовта, да направите крачка към помирение и в следващите дни да обърнете повече внимание на работата, бизнеса и обезпечаващите живота ви фактори. Доминирате в своя и в чуждия живот.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Навлизащата Венера в знака на двойнствените Близнаци кръстосва погледите ни, прави ни разногледи в желанието да бъдем с един, но и да не изпускаме и прекъсваме връзката си с друг. Играете опасно нестинарско хоро върху жарта на желанията и страста. Може да се опарите, да загубите позиции и доходи, ако страничните ви връзки се разкрият. Бъдете максимално обективни, отделете повече внимание на служебните отношения, но в деловата им част, а не в интимностите, които може да ви провалят.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

На 24-26-и Луната е във вашия знак. Това ще бъдат три дни, в които може да завладеете престижни позиции в работата, да елиминирате конкурент и да отвеете тези, които ви мътят водата. Днес родените в първата декада ще се отърсят от една илюзия, ще се ориентират към действия и връзки осигуяващи стабилност и обезпеченост, дори и чрез една паралелна любовна връзка. Край с една илюзия, към която от доста време сте прилепнали. Мислите и действията ви ще бъдат много по материални и обективни и това ще помогне да извлечете ползи.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари

От днес изкусителката Венера ще ви гледа в брилянтен аспек от знака на Близнаците. Може да направите крачка към нова любов, но и да задържите старата, докато се разбере накъде ще задуха вятърът. Бъдете внимателни. Днешният ден носи преобразяване, сваля една маска и слага друга. Ще има моменти, когато може да бъдем и самите себи си и дано тогава вземем и най-обективните решения. Днес всеки получава по заслуги и този, който е изневерявал сам се превръщав рогоносец. Мислете повече за работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, намерения и съвети. Пазете се от въздействие, внимавайте в играта на чувствата. Ден на изневери, но не само в любовта, а и на собствения си стил на работа и живот. Не се съгласявайте прибързано с предложените договори. Търсете уловката, проверявайте всичко по различни канали и не се доверявайте на всеки. Стоим пред кривото огледало на личнте си илюзии и обръщаме гръб на реалностите. За всичко това ще се плаща. Бъдете реалисти.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив, търсите подкрепа в желанието да разширите безнеса и търговската си инициатива. От значение е да намерете подходящите хора и да подложите на проверка партньорските връзки. Началото на актомври ще ви донесе и нужните юридически защити. 2017 г носи преход към нова среда и пазарна ниша.

Родените днес са артисти по поведение и призвание. Проблемите им ще са повече, ако и в живота слагат маски и играят роли. Ще бъдат известни и ще печелят много. Съвпадът на Венера със Слънцето им ги дарява с голяма доза нарцистичност, но и с музикални и художествени таланти.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но ще притежават таланти, които ще ги обезпечават и издигат на високи позиции. На няколко пъти ще преживеят крах на илюзиите си.

*Монитор

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене