ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ

ОВЕН

Доб­ре е да взе­ме­те мер­ки за соб­с­т­ве­на за­щи­та, ко­и­то са на­со­че­ни про­тив дейс­т­ви­я­та на ня­кои ва­ши при­я­те­ли. То­зи ден се ха­рак­те­ри­зи­ра с на­рас­т­ва­не на фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти, про­фе­си­о­нал­ни сдру­же­ния и ста­би­ли­за­ция в биз­не­са. По­ло­жи­тел­на е ак­тив­ност­та днес и не би­ва да я изос­та­вя­те.

ТЕЛЕЦ

Твър­де по­ло­жи­те­лен е чет­вър­тък за Тел­ци­те и съз­да­ва пре­въз­ход­ни въз­мож­нос­ти за но­ви кон­так­ти или осъ­щес­т­вя­ва­не на до­го­во­ре­ност. Очак­вай­те по­ло­жи­тел­ни но­ви­ни днес, ко­и­то в мно­го слу­чаи ще ви пре­дос­та­вят но­ви въз­мож­нос­ти. Ня­кои от вас ще имат праз­нен­с­т­во в служ­ба­та си.

БЛИЗНАЦИ

За­поч­ва­те де­ня раз­се­я­ни и се ув­ли­ча­те в спо­ме­ни. Но по то­зи на­чин мо­же­те са­мо да за­ба­ви­те раз­ви­ти­е­то на де­ла­та си. Чет­вър­тък се явя­ва ус­пе­шен за Близ­на­ци­те пре­дим­но от про­фе­си­о­нал­на глед­на точ­ка. Труд­нос­ти­те днес се свър­з­ват с ня­кои ан­га­жи­мен­ти в до­ма и хо­ра от при­я­тел­с­кия кръг.

РАК

Денят предпоставя из­вес­т­ни про­ти­во­ре­чия при ро­де­ни­те под Рак, но се­га са пре­дим­но на пси­хи­чес­ка ос­но­ва и при доб­ро же­ла­ние лес­но мо­же­те да ги от­с­т­ра­ни­те. Тряб­ва да си на­ло­жи­те да тър­си­те хар­мо­ни­я­та и съг­ла­си­е­то с ко­ле­ги­те в служ­ба­та. Ус­пеш­но ще пре­ми­нат кон­так­ти­те ви за де­ня.

ЛЪВ

При Лъ­во­ве­те днес ли­чи не­а­н­га­жи­ра­ност към де­ла­та, а в ня­кои слу­чаи и по-ло­ша­та стра­на – бе­зот­го­вор­ност. Днес мо­же да раз­чи­та­те на при­я­тел­с­ка под­к­ре­па за фи­нан­со­ви­те си проб­ле­ми. Ня­кои от вас ще бъ­дат из­не­на­да­ни на слу­жеб­но­то си мяс­то, ко­е­то ще про­ме­ни пла­но­ве­те ви.

ДЕВА

Мо­жете да се на­дя­вате на ус­пе­хи, ко­и­то оба­че в по­ве­че­то слу­чаи се дъл­жат на слу­чай­ност­та. Твър­де раз­пи­ле­ни са по­ве­че­то от вас, пред­по­чи­та­те да пре­ка­рате де­ня в без­дейс­т­вие. То­ва не е най-доб­ро­то ре­ше­ние не­за­ви­си­мо да­ли ста­ва въп­рос за биз­нес или про­фе­си­о­нал­на ра­бо­та.

ВЕЗНИ

Вез­ни­те са об­ла­го­де­тел­с­т­ва­ни в мно­го от­но­ше­ния и не мо­же да се из­к­лю­чи до­ри слу­чай­ност­та. Важ­ен фак­то­р за пос­ти­га­не на пре­дим­с­т­во във ва­ши­те раз­го­во­ри, кон­так­ти или де­ло­ви дейс­т­вия, е съг­ла­си­е­то. То­ва има от­но­ше­ние към ва­ши­те род­ни­ни и при­я­те­ли, ко­и­то мо­гат да се на­ме­сят в лич­ния ви жи­вот.

СКОРПИОН

Мно­го от ро­де­ни­те под Скор­пи­он имат да ре­ша­ват ня­ка­къв ли­чен въп­рос, кой­то дос­та­тъч­но ви е при­тес­нил. Днес денят пре­дос­та­вя бла­гоп­ри­я­т­ни въз­мож­нос­ти за пос­ти­га­не на за­до­во­ли­тел­но ре­ше­ние по въп­ро­са, кой­то ви из­мъч­ва. Ра­бот­ни­ят ден при ня­кои от вас ще бъ­де дос­та неп­ри­я­тен, свър­зан със за­гу­би.

СТРЕЛЕЦ

Око­ло вас всич­ко про­ти­ча нор­мал­но и с ус­пех. Про­фе­си­о­нал­ни­ят ден е по­ло­жи­те­лен, но мно­зи­на от вас ще про­пус­нат ва­жен мо­мент, свър­зан с ре­а­ли­за­ци­я­та ви, по­ра­ди лич­ни про­ме­ни. Те се свър­з­ват с не­що неп­ри­я­т­но и оз­на­ча­ват вре­ме­нен зас­той. Мобилизирайте се за напрегнатия служебен ден.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те са от­пус­на­ти фи­зи­чес­ки, ко­е­то се дъл­жи до го­ля­ма сте­пен на до­маш­ни неп­ри­я­т­нос­ти. Ако не се отър­си­те от тя, ще дейс­т­ват по­тис­ка­що през це­лия ден за вас. Доб­ри­те про­фе­си­о­нал­ни въз­мож­нос­ти не лип­с­ват в чет­вър­тък. Ус­пеш­ни кон­так­ти. Ще ви налегнат па­рич­ни проб­ле­ми.

ВОДОЛЕЙ

Де­нят е тру­ден и при­я­те­ли­те са те­зи, ко­и­то ще ви по­мог­нат да над­мог­не­те вре­мен­ни­те си неп­ри­я­т­нос­ти. Тук не ста­ва въп­рос за про­фе­си­о­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти и ра­бот­ния ден. Предстоят ви про­ме­ни, ко­и­то чес­то имат от­но­ше­ние към ва­шия лю­бо­вен жи­вот. За биз­нес­ме­ни­те пол­зот­во­рен ден.

РИБИ

Чет­вър­тък е твър­де по­ло­жи­те­лен за биз­нес­ме­ни­те и осо­бе­но за оне­зи от тях, ко­и­то по ед­на или дру­га при­чи­на са до­пус­на­ли гру­би фи­нан­со­ви греш­ки. Ра­бот­ни­ят ден ня­ма да бъ­де осо­бе­но из­ра­зи­те­лен, а за ня­кои от Ри­би той ще е с мал­ки ан­га­жи­мен­ти. Про­е­к­ти­те ви ще ос­та­нат не­ре­а­ли­зи­ра­ни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене