Ученичка от Крупник с второ място на конкурс за есе

“Да имаш позиция и да я защитаваш наистина е трудно. Защо ли?! Защото това понякога буди гняв и разочарование у околните. Но аз смятам, че всеки отделен човек носи у себе си зрънцето и от него самия зависи дали ще отгледа плодоносно растение или плевел…” – това е част от есето на Кристина Богданова спечелила второ място с есето си на конкурс, организиран от Движение България на гражданите.

uchenichka-ot-krupnik-s-vtoro-myasto-na-konkurs-za-eseЗаместник-областният управител Анна Бистричка, която е и областен координатор на ДБГ, и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Ивайло Златанов връчиха на специално тържество наградите на победителите.

uchenichka-ot-krupnik-s-vtoro-myastoНа тържествената церемония в Регионалния Историческия музей в Благоевград , бе награждаването на отличилите се участници в конкурса на есе на тема: „Образование и гражданска активност-ключ към успеха на България”. Организаторите изразиха възхищението си от активността на младежите и откровено изразената им позиция за проблемите в обществото.

Едно заслужено признание за таланта и гражданската позиция на младите хора е призовото второ място на Кристина Иванова Богданова-ученичка от СОУ „Св.св.Кирил и Методий”-село Крупник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене