Треньорът на „Пирин“(Благоевград) Наджи Шенсой: Искам да остана в България

Това изявление колоритният наставник на „орлетата“ даде, след като хората му надвиха като гост с 1:0 на стадион „Огоста“ в дербито за оцеляване.

даниел генов

Героят „орлетата“ в мача срещу Монтана Даниел Генов се възползва от груба грешка в защитата на домакините, за да вкара във вратата на капитана Христо Иванов единственото и скъпоценно за неговия тим попадение

„Ще се върна малко на мача в Благоевград, там трябваше да ги бием, а завършихме 0:0. Спаси ги тогава вратарят. Изпуснахме ги там, но нямах съмнение, че тука ще ги бием. Сега искам Монтана да спечели Купата – кефът ще ни стане по-голям. Колкото е по-голям съперникът, толкова и кефът ни ще е по-голям. 

Нашето държание на терена реши мача. От първата минута водихме мача така, както ние искахме. И психологически Монтана беше раздвоен дали да мисли за Купата или за този двубой. Малко стана като с магарето, което се чуди дали да пие вода или да яде сено.

Предварително имах правилно мнение за нещата. Нямаме лоби и трябваше да играем този мач, за да избегнем бaража. Нека да гледат записи – дузпа срещу Левски, дузпа срещу Берое – не дават. Затова говорих за зли сили. Да се държиш правилно е по-добре, отколкото да си много интелигентен.

Аз искам да остана в България. Много ми е приятно, не ми е чуждо. Аз съм от Шар планина. Искам по-големи цели да имаме, трябва да поговорим с шефовете. Любителите на футбола в Благоевград са гладни за успехи. Феновете много ме обичат, аз също много ги обичам“, каза специалистът от Косово.

„Само малко луди хора могат да се заемат с такава задача, когато поемеш тима само с 4 точки актив. Много обичам предизвикателствата. Нови попълнения, нови цели. Ще седнем и ако се договорим…Трябва да чуят гласа на феновете от Благоевград, които са гладни“, завърши Наджи Шенсой след победата на неговия тим, след която Монтана остава на 9-то място в класирането, с 21 точки, а „Пирин“ е осми, с 26 в актива си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене